Ovako, imam Motorolu L7 koja za ulaz za slušalice ima usb ulaz...e sad, ako ja kupim bluetooth slušalice oću ja moć slušat mp3 pomoću njih s mobitela?
Ovako, imam Motorolu L7 koja za ulaz za slušalice ima usb ulaz...e sad, ako ja kupim bluetooth slušalice oću ja moć slušat mp3 pomoću njih s mobitela?
od kada l7 ima USB ulaz za slusalice??Izvorno postao slave
od kad postojiIzvorno postao prof.Immortalis
![]()
A onda ništa...Da onda pitam, da li netko zna gdje bih mogao kupiti slušalice za L7 jer sam pretražio gotovo sve dućane i nema...?
Izvorno postao slave
probaj u RAM3 dućanu, cijena oko 150kn... Ja sam ih probao i mogu reći da su jako dobre. Mislim na stereo.
on je vjerovatno mislio na miniUSB.... a L7 ima samo ulaz na preko miniUSB-a!Izvorno postao prof.Immortalis
Pa u biti jel nisi vidio kod mene?
Izvorno postao GoGs
pa da zato sam i pitao..
i da, vidio sam![]()
Ja imam v360v što je skoro isto i nemogu slušati ništa preko bluetootha osim naravno razgovarati.Izvorno postao slave
povratak motoroli :)
i jeli netko zna gdje se mogu nabaviti onda miniUSB slusalice ili neki converter miniUSB-->3.5mm
evo da se ljudi ne zaje*aju sa uradi sam adapterima i ebayem za 120 kuna se kupe nove novcate motorola sluske za modele razr v3x/i, l7, e1070, e770v a 910 ali vjerujem da podrzava mnoge druge telefone isto...inace to je standardni mini USB ulaz, pod garancijom godinu dana, crne, dobije se jos dodatnih 3 para onih crnih presvlaka...ugl za 120 čuna se isplati
e da zaboravioi sam reci gdje sam ih kupio...ugl u importane podhodniku u onom tmobile/tele2 ducanu koji se nalazi iza onog okruglog ducana sa satovima
Zadnji uredio Inovator : 03-04-2008 u 22:39
Bookmarks