od kada l7 ima USB ulaz za slusalice??Izvorno postao slave
Ovako, imam Motorolu L7 koja za ulaz za slušalice ima usb ulaz...e sad, ako ja kupim bluetooth slušalice oću ja moć slušat mp3 pomoću njih s mobitela?
od kada l7 ima USB ulaz za slusalice??Izvorno postao slave
Ja imam v360v što je skoro isto i nemogu slušati ništa preko bluetootha osim naravno razgovarati.Izvorno postao slave
povratak motoroli :)
od kad postojiIzvorno postao prof.Immortalis
![]()
A onda ništa...Da onda pitam, da li netko zna gdje bih mogao kupiti slušalice za L7 jer sam pretražio gotovo sve dućane i nema...?
Izvorno postao slave
probaj u RAM3 dućanu, cijena oko 150kn... Ja sam ih probao i mogu reći da su jako dobre. Mislim na stereo.
on je vjerovatno mislio na miniUSB.... a L7 ima samo ulaz na preko miniUSB-a!Izvorno postao prof.Immortalis
Pa u biti jel nisi vidio kod mene?
Izvorno postao GoGs
pa da zato sam i pitao..
i da, vidio sam![]()
i jeli netko zna gdje se mogu nabaviti onda miniUSB slusalice ili neki converter miniUSB-->3.5mm
evo da se ljudi ne zaje*aju sa uradi sam adapterima i ebayem za 120 kuna se kupe nove novcate motorola sluske za modele razr v3x/i, l7, e1070, e770v a 910 ali vjerujem da podrzava mnoge druge telefone isto...inace to je standardni mini USB ulaz, pod garancijom godinu dana, crne, dobije se jos dodatnih 3 para onih crnih presvlaka...ugl za 120 čuna se isplati
e da zaboravioi sam reci gdje sam ih kupio...ugl u importane podhodniku u onom tmobile/tele2 ducanu koji se nalazi iza onog okruglog ducana sa satovima
Zadnji uredio Inovator : 03-04-2008 u 22:39
Bookmarks