Više stvarno neznam što da radim. Očito je da je stvar u mom kompjuteru ali nikako da nađem rješenje.
Radi se o x64 visti, Nokia E51 i najnovijem PCSuitu
Problem je taj što ne mogu spojiti E51 u PCsuite modu. Kada uključim kabel u komp i odaberem PCSuite način, pojavi se "plavi ekran" i windows se ugasi. Ista stvar se događa i prilikom spajanja sa bluetoothom u PCSuite načinu. Prije sam imao Nokiu 6233 sa kojom se pojavio isti problem nakon nekog određenog vremena. Pokušao sam sa reinstalacijom windowsa i problem se opet javio nakon par tjedana. Mislio sam da će sa friškim windowsima i novim mobitelom sve raditi kako treba no ništa. Nedavno sam opet reinstalirao windowse i na čisto instalirao PCSuite sa cd-a od nokie E51... Sve je super radilo sve do restartanja kompjutera. Pokušao sam reinstalirati PCSuite i opet radi ali samo dok se komp ne ugasi, tada problem se vraća...
Ipak ima neko rješenje, mogu svaki puta kada želim spojiti mobitel reinstalirati PCSuite no to me već pomalo živcira. Inaće kada odaberem da mi se spoji na naćin pohrane podataka, ne javlja se problem no ipak nemogu do podataka jer kaže da nema drivere za to, sa 6233 je barem to moglo. Zvao sam i nokiu i oni kažu da je to sve testirano na Visti i da oni tu ništa ne mogu...
ima li ko kakvu ideju?

Odgovori uz citat
Bookmarks