E da još nešto,(da ne otvaram novu temu) jel ima koji program da se mogu raditi mape u nekoj mapi,npr. Aplikacije-video aplikacije
Ovo sam dao samo primjer,nadam se da ćete shvatit šta hoću reč
Neznam zašto na pcsuite-u nemam opciju da odaberem bluetooth povezivanje,mogu odabrati samo IRDU i CABEL.Je li to neki problem sa programom ili šta?
E da još nešto,(da ne otvaram novu temu) jel ima koji program da se mogu raditi mape u nekoj mapi,npr. Aplikacije-video aplikacije
Ovo sam dao samo primjer,nadam se da ćete shvatit šta hoću reč
Pa mape možeš radit s managerom koji ti je standardno u mobu.
Imaš pod opcijama new folder.Ne znam kako piše na hrvatskom,jer mi je hrvatski meni šugav.A di ti neda opciju bluetootha u pc suite-u?
U driverima od BT-a moraš odredit koji serijski port koristiš i taj port uključit u mRouteru, a prije svega naravno uparit mob i komp.
Ma radi meni sve u redu sa Bluesoleilom,ali tam kad treba odabrati naćin povezivanja,uopće mi nema bluetooth-a.
Da ali tamo u izborniku kada napravim novu mapu kako da u njoj napravim još mapa?Izvorno postao Rubber Duck
Ne možeš to, bar mislim...
Pa uđeš u novi folder i ponoviš akciju![]()
Štos je što nema više te opcije.
Kako nema? Čekaj jel mi pričamo o folderima na mobu ili bi radili foldere iz pc suite?
Ja sam probao napravit foldere na svojoj 6600 i radi ih bez problema.
Radi se o mapama u izborniku (ne u galeriji ili nekom file manageru). Možeš napravit mapu da se vidi čim uđeš u izbornik, a opet neku drugu mapu u već prethodno napravljenoj mapi, ne možeš.
Pa tako recite,jer originalno pitanje je bilo malo maglovito,jel.
Pa dobro jel se onda može ili ne (ovo s mapama),i jel mi možete pomoć oko ovog sa PCsuite-om.
jer moze netko malo detaljnije objasniti kak otocno spojiti se na pc studio sa bluetoothom ? ovo napisano mi je nekak kratko i ne uspjevam zasad .
Bookmarks