Molio bi nekoga da mi objasni kako mogu otkljucat na mrezu zakljucan samsung d900. Naravno osim da ga nosim u servis.
Molio bi nekoga da mi objasni kako mogu otkljucat na mrezu zakljucan samsung d900. Naravno osim da ga nosim u servis.
http://www.gsmhosting.com/vbb/archiv.../t-342145.html
o unlocku samsunga d900 putem programa Winimei
Kako otključati d900 putem unlock kabela ?
Evo vam odgovor:
Potrebno: SAMSUNG TOOL i unlock kabel
Upute:
kabelUSB.
-Pokrenite program Samsung tool
-Izaberite COM port na koji je kabel priključen i model mobitela (d900)
![]()
Pritinsite "Unlock" i kada vam kaže 'Press Power ON'' samo upalite mobitel.
Mobitel otključan
Zadnji uredio Alienware : 27-02-2008 u 08:54
Alienware, za kabelove koje navodiš da toll radi sa komercialnim usb kabelom to malo razmisli dali je točno, samo par model ide i to je to, ostalo FTDI chipset !!!![]()
Instalirao sam USB drivere, spojio D900i preko USB kabla iz paketa, provjerio COM port (Com3), spojio, pokrenuo program,check-irao kućica sa podrškom za "USB-2-comp"., te model D900i!!
Kada je program javioress power on...stisnuo sam power i javlja:
cable error
Šta sad osim da odem serviseru??
Zadnji uredio Alienware : 27-02-2008 u 08:55 Razlog: Maknut quote zbog preglednosti
nije USB kabel flash kabek,za unlock se koristi flash&unlock kabel koji se može kupiti samo u web-gsm shopovima,ako misliš otključai d900 nabavi taj kabel.EOD.
Zadnji uredio Alienware : 27-02-2008 u 22:57
Pozdrav ljudi, evo mislio sam se koje je manje zlo: otvarati novu temu (a vec postoji stara) ili oživljavati temu stariju od dvije godine. Odluka je očita
Pitanje: Može li se d900 otključati ikako od doma bez unlock kabela, jel se smislilo nešto novo u zadnje dvije godine![]()
Bookmarks