to se i ja pitam !! jel ima ko shemu data kabla za taj phone ??
da li tko od ovih dobrih ljudi moze otkodirat lg-ija koji je zakljucan na ht mrezu??i po kojoj cijeni
to se i ja pitam !! jel ima ko shemu data kabla za taj phone ??
Ako ne možeš ovdje naći nikoga, probaj zvrcnut ECOS, možda ti to oni rade...mene živciraju ti T-Mobile meniji, svi neki bijeli s rozim kockicama, ko da je za pič....!![]()
Bom Chicka WahWah
e mogo sam ja za 150 i ostane ti garancija...
Fakat brijem da bi dao 150kn da mi stave novi software nego da stalno moram gledati taj T-Mobile meni...
Bom Chicka WahWah
joj taj t-mobile meni je uzas, ali nije ni onaj vodafone live puno bolji.Opcenito su ti brandani mobiteli uzas!!
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Da baš moram birati koji bi radije meni uzeo, mislim da mi je Vodafone možda mrvicu ljepši (ak niš drugo bar nije pichkasto rozi:-)...
Bom Chicka WahWah
da al kad vidim onaj vodafone meni, a ikone u meniju kao na 486-ici... imao sam gd87 vodafone i pop*****
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Kako dekodirati mobitel da mi prima i drugu našu mrežu? Cura mi ima 091, pa bih mjenjao karticu kada je zovem. Da li postoji neki univerzalni program, ili bi za LG trebalo nešto posebno (imam data kabl). Pomagajte da ne moram kupovati još 1 mob:bunny: :bunny:
nećeš to tako moći obaviti...Izvorno postao Black Point
zašto bi kupovao još jedan mob, obrati se lokanom unlockeru
Iskreno, meni se nebi dalo stalno vadit/stavljat karticu...tak si možeš zeznut i mob ak to stalno radiš...da sam na tvom mjestu, radije bi kupio neki full jeftin mob prek oglasnika koji ima VIP i mislim da će ti biti puno jednostavnije nego ovak![]()
Bom Chicka WahWah
trebam jedan mali info!
trebao bi odlockati LG C3300 i čuo sam da ima na netu nekih programa u koje uneses IMEI broj telefona i onda dobis Network unlock key... istina? kak da to složim? ili mi je jednostavnije negdje odnest da ga odlockaju?
jednostavnije je odnest ovako mos samo zajebat
kod dobiješ nakon uplate na račaun, mislim da je oko 12 funti.Izvorno postao dino-Z
znatno jednostavnije i jeftinije ti je odnijet negdje na unlock.
možeš mi se javiti na PM za više info
Imaš na ovom linku kako ga otključati s običnim data kabelom. Proskrolaj do dole prevedeno je na engleski sve što trebaš znati.
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=216745
imam lg c3300 i zaključan je na t mobil kako da ga otključam koja je procedura hvala unaprijed![]()
proseces do lokalnog servisera i das mu 100kn![]()
inace kod nas je pedeset kuna za tvoju informaciju a to zna svatko ja bi htio nauciti postupak![]()
za cijenu nisam bio siguran,jel se krece u rasponu od 50-120kn,ovisno o mjestu i covjeku kod kojeg doneses mob.
a da bi sam naucio,prvo ti treba oprema koja je dosta skupa
a to je koja oprema dal postoji neka oprema koja se koristi za viae moba tj neka univerzalna![]()
Šta mi treba za otključati LG C3300?!
Hvala.
kabl i program.
Linkove na program možeš naći u temi Odkodiranje LG B2050,post br.7.
Za kabel pogledaj u svakoj boljoj mobitelskoj trgovini.
Pozdrav!
Tražim zadnji firmware od Lg C3300. ako netrko zna gdje ga ima za skinut bio bih vrlo zahvalan. HVALA!
C3300P40FL-385-V100-219-01_APR_18_2005
Sprešano je sa 7zip-om,može se raspakirati i sa WinRAR-om.Ima naš jezik i zaključan je na T-Mobile HR.
Bookmarks