to znaci da nemas valjan kljuc.probaj s drugim.
tema ti je na pogresnom mjestu.
Trebam pomoć oko kasperskog, uključit security, imam ključ koji radi za sve
i ne bi trebalo bit problema....ali ne mogu ništa s kasperskim, samo update itd.
isključeno mi je skeniranje, firewall, antivirus itd... Kad hoću uključit security kaže mi da mi licence key ne valjda.....može mala pomoć oko ovog
![]()
to znaci da nemas valjan kljuc.probaj s drugim.
tema ti je na pogresnom mjestu.
ma ključ mi valja još oko 320 dana, al neki licence broj... tj. kaže da NEMAM licence key![]()
![]()
pa u tome i jeste problem.ako ti nista ne radi moras unijeti valjani licence key.poslao sam ti ih nekoliko i sigurno rade.
Ne znam... ja sam instaliro key... da nije instaliran ne bi mogo updatat...al ne mogu ništa drugo..probo sam je one sve tvoje ključeve al uvijek isto...ključ vrijedi al ako hoću security postavit na enable ne mogu
probaj kompletni reinstall onda odi na kaspersky stranicu i skini opet internet securyti, zatim inst. to i unesi kljuceve koje ti je vepar dao...to bi trebalo pomoci
Opet ista priča....ne znam, možda jednostavno da probam drugi programčić...
![]()
kako uopce upisujes licence key?da li ides na ono; "apply existing licence key"?
Moze jos jedno pitanjce vezano za kaspersky???
Instalirao sam kaspersky antivirus, i onda sam nabavio internet security, koji je po meni bolji.... Naravno prvo sam uklonio Kaspersky antivirus, ali mi nije htio instalirati Internet security, sa razlogom da imam instaliran Antivirus, cak i u Security centru mi govori da je kaspersky antivirs prisutan, i da je update-ovan....
nakon toga ne mogu instalirat nista vezano za kaspersky, samo mi javi da moram restartovat comp, i kad to uradim, opet isto.....
Na kraju sam instalirao Norton Antivirus, a sad mi security centar javlja da imam dva antivirusa.... LoL
kako da ga uklonim skroz???
WaCkY: elgooG
Pa kako to da nisi prvo uklonio jedan od antivirusa pa drugi zatim. nemozes imati dva. jedan deinstaliraj ili oba za pocetak pa onda instaliraj jedan. a ako to nemozes treba ti jedan alat pod nazivom tuneup i s njim komp ocisti mora da je ostavio traga u registriju ako se nemoze pobrisat. pa onda probaj
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
u tome i jeste fazon, bio sam ga uklonio u potpunosti! znaci nisam imao nijedan, al mi opet u security centru pokazivao da ga ima....
pokusat cu ovi programom, al vec sam briso iz rgestri-a i inace, sa nekim programima, al mi pokazuje da je jos tu!
javim ti, ako uspije sa ovim programom...
nista ljudi... nema sanse, sve sam uklonio, masom porgrama, jedino sto sam zahebo, sad ne mogu pokrenuti security centar uopste... tj. kad ga otvorim pise da je ugasen, i da restartujem comp, i tako svaki put....
F**k
cini mi se da sto vise idem dalje u "popravljanju" sve ga vise zahebajem.....
Bookmarks