podesi firewall,vjerojatno je podignut na high protection pa sve blokira.stavi na custom ili moderate.
Neznam zasto mi stvara problem ovaj program, ali kada se spojim na net i krenem nesto skidati odjednom mi se sve zaustavi i nemogu ni stranicu otvorit nit ista koda je veza blokirana a u stvari je pustena.. to mi se dogodi kada mi on zna javit da je blokirao neki port ali to mi sada nema smisla da mi sve zaustavi. Isto tako poslije te "blokade" on mi se jednostavno iskljuci.. Koristim trial verziju ali imam serial koji traje do kraja ove godine.. Moze li mi tko objasnit u cemu moze biti problem ili jos bolje... Neki bolji savjet sta da koristim za zastitu.. ali da ima kao sve (anti virus, firewall, anti spyware itd). Jer stvarno ovo stvara velike probleme.. po meni
Hvala, Josip
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
podesi firewall,vjerojatno je podignut na high protection pa sve blokira.stavi na custom ili moderate.
Smanjio sam i to.. ali svejedno.. Stvarno neznam kakav bi mogo biti problem.. ali nema veze.. rijesio sam ga se pa sada trazim neku novu zastitu evo danas instaliro avast anti virus pro.. ali jos nisam nasao firewall.. inace sam koristio zone alarm ali mi je znao stvarat probleme s vsmon.exe datotekom.. pa sam se i njega rijesio.. Ipak hvala ti za seriale.![]()
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
sto se tice firewalla,preporucujem sygate.
sto se tice bit defendera pokusaj iskljucivati redom pa ces vidjeti sta blokira pristup.bas sam ga instalirao da isprobam i meni sve radi ok.![]()
Zadnji uredio Vepar : 27-11-2007 u 20:30
Bookmarks