koliko sam ja citao fotoaparat je potpuno isti kao i na k800 uz dodatak photo fixa.
bez problema prima kartice od 1gb,za vece,ne znam.
Kako i sam naslov kaže molim korisnike Sonyericssona k810, iskustva u korištenju.
Planira kupiti taj uređaj pa ako ima kakvih negativnih iskustava volio bi ih čut.
Vrlo su mi važna iskustva sa tipkovnicom, fotoaparatom i rad sa većom memorijskom karticom.
Za tipkovnicu sam čitao u novinama da je nepraktična.
Fotoaparat je navodno lošiji od onog na k800.
Važno mi je kako se mob ponaša sa karticama 1 ili 2 GB jer planiram jednu od tih nabavit.
Ako je netko u mogućnosti stavit nekoliko slika slikanih ovim mobitelom bio bi mu zahvalan.
Sva iskustva su dobro došla.
Unaprijed hvala na odgovorima.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
koliko sam ja citao fotoaparat je potpuno isti kao i na k800 uz dodatak photo fixa.
bez problema prima kartice od 1gb,za vece,ne znam.
niti ja ne vidim razlog zašto bi bio fotić lošiji od k800, uostalom sva tehnologija je identična osim kučišta i naravno pod time zatvarača kamere koji je malo manje isturen na vanJa osobno imam na k800 karticu od 1gb sonyevu i nije mi niti malo usporen osim kad ga ugasiš i ponovo upališ pa dok ne učita podatke malo uspori a za 2 gb ne znam
meni su tipke na k810 lose ..nekak nisu dobre![]()
eh potpuno suprotno neznam kak si ga gledo al k550 mi ima tako tvrde tipke naspram 10 i ziher sam da neću stisnut dve odjednom a w880 je sjebana stvar baš zbog toga...sam mob se često packa i to s vremenom dopizdi no eto..nije sve savršeno identičan k800 al tipke bolje posložene i definitivno praktičniji u nekim stvarima
Kakav mu je joystick. jel s lahko hvari?
Na mojem K810 starom pola godine jos nikakvih problema sa joystickom.
Vrijeme ce pokazati...
Tip preko kojeg sam ga kupio (novi, ne rabljeni) me uvjeravao da je joy na K810 slicniji D750 nego K800, da je vise uvucen i bolje zasticen nego na K800, pa da se zato sigurno nece pokvariti.
A onda mi kaze da ako se pokvari da mu se slobodno javim (inace ima servis).
![]()
Nakon pola godine korištenja ne pokazuje nikakve manjkavosti, za mene je jedino preosjetljiva tipka za pristup internetu.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks