Malo mi je bilo dosadno pa pogledah statistiku i na kraju se zapitah: Zašto se ljudi prijavljuju ako ne koriste???
Mislim tj. pročitah; postove je poslalo 123 forumaša a ima nas 214, što će reći stotonjak neaktivnih...
![]()
Malo mi je bilo dosadno pa pogledah statistiku i na kraju se zapitah: Zašto se ljudi prijavljuju ako ne koriste???
Mislim tj. pročitah; postove je poslalo 123 forumaša a ima nas 214, što će reći stotonjak neaktivnih...
![]()
Možda ih je strah nešto reći jer misle da nemaju pojma?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Mislim da zato i postoji forum kako bi počeli imati pojma...
Bez straha i samo naprijed!![]()
pa mi ostali ih nadoknadimo!ico već sam ima preko 300 postova!on piše za 10 ljudi!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
![]()
Trudim se, trudim.....
Možda se stide nešto pitati da nebi "ispali glupi",a neznaju da baš za pitanja i postoji Forum.![]()
A zasto Admin nakon nekog odredjenog vremena malo pregleda tko uopce posjecuje ovaj forum . . . . pa onda izbrise jednostavo one koji ga uopce ne posjecuju . . . ..
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dobra ideja no možda neki imaju dobar razlog zašto ga ne posjećuju!možda visok telefonski račun?![]()
Zato neki koriste internet kioske za 0 kn/h![]()
newbie , junior member, full member . . . sta je dalje ? Bas sam gledao member listu i otprilike sam 25-30 ljudi ima vise od 10 postova a clanova preko 200 . . .
Zadnji uredio Jamal : 30-11-2002 u 05:14
nakon full membera je forum admin!kaj ne?![]()
Ako je tako, mogao bi onda ja......
![]()
Mislim da forum admin u biti i ne obitava na zemlji već pluta u nekim "višim" sferama što će reći da nam je to nedostižno...![]()
opet sam pregledavo member listu i izbrojao da oko 90 clanova nije poslalo niti jedan post . . . . . zalosno
ma kažem vam ja boje se kad vide...
...djevojke i momke obdarene nepresušnom i nadahnjujućom elokvencijom i smislom za humor a k tome i iznenađujućim znanjem na polju mobilne telefonije (a i širih tema)...
Ideš!!!![]()
Ma kako se dopunjavamo samo!
Luuuudnica brale,luudnica.A što ćemo im,nek onda makar čitaju kad već ne žele pisati i pitati.
Nemaju oni kaj pitat , sve smo već odgovorili kaj se moglo pitat.Još da proizvođači mobitela shvate našu vrijednost i zaposle nas u upravama svojih firmi.ajd živili
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Eto vidiš da su dovoljno pametni i sami bi koristili ovaj forum ali...![]()
Bas sam ovih dana promatrao i primjetio sam da je skoro uvijek kad sam ja na froumu ima vise posjetitelja nego clanova . .. . izgleda da je ovaj forum sve popularniji . . .
Kako nebi, kad je ovaj forum the best.... još sad kad su ga stavili u mobil..... pih pa rulja samo dolazi![]()
iz pouzdanih izvora znam da ga koriste...tj. prate ..tako da i nisu svi neaktivni bas tako NE_aktivniPoslao: dmi
Eto vidiš da su dovoljno pametni i sami bi koristili ovaj forum ali.../ Proizvodjaci
e baš sad proizvođaći gledaju forum....da se skockaj
dobar grah daleko se čuje
pa proizvodjaci ne, ali zastupnici i operateri.....
Bookmarks