Zanima me postoji li nekakav popis besplatnog WLANa u Hrvatskoj?
Zanima me postoji li nekakav popis besplatnog WLANa u Hrvatskoj?
Nsb,zagreb
Što da neUser made popis
Kavana Kontinental u Rijeci
Grad Krk uz obalu u centru.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Imam vlastiti popis od oko 45 nezasticenih i besplatnih pristupnih mjesta u Zagrebu - ljudi cuvajte svoje AP-ove![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Od danas u caffe baru Taurus Exclusive (pored chipoteke) je free Wlan net,... ja probao
Izgleda da su otvorili HOTSPOT,.....![]()
E sad nemojte me napast-plavuša sam-kako prepoznat da da nije riječ o susjedu koji nema zaštitu nego baš o npr iskonovom hotspotu il tako nečem.? Po imenu?
kako se nakacite na mrezu ako nije tajna,,,
mozda sa Sniferom pogledat nezasitcene klijente ha
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
E ljudi ima kakav free hotspot u makarskoj
znaci besplatni su,suuuuper pa tamo najvise volim ici jel to ona kavana na rivi
znaci tak(kak da objasnim hmmmmmmm e da) jel to tam kraj poste
edit:e sad sam vidio je to je super i kolika je brzina
Evo ovako, susjeda je mojom zaslugom dobila računčić 400kn...i naravno sad me pere savjest...al iznad svega ne želim neugodnosti...pitanje je - dali i kako me može otkrit-zadnje spajanje prije mjesec dana, stalno mi je isključen ''w-lan'' tipka na lapu...i ne pada mi napamet se više spajat...T-com joj tvrdi da joj nitko nije mogao upast-da su pogašeni ostali portovi (a očito nisu)...
Kako se ja mogu sad zaštiti od njenog otkrivanja mene kao krivca?
nikako se nemožeš zaštiti (barem mislim) samo ga više nemoj uključit kad si doma,onako nezna da si se ti spajo sa svojim laptopom nigdje ne piše tvoje ime i prezime,to sam i ja mogo biti
I mislila sam da je tako najbolje...Thnx!
Gle, ja sam postavio 3 antene na krov kuce zbog free neta! I zivo me zaboli za njih ( svi imaju para ) i tak da ono....... jebe mi se za njih
! Sad imam u planu puknit neku omnicu od 18-24db na krov i WRT54 i dd-wrt i imas free net do jaja
!
Imam par pitanja:
1. Koje se sve informacije o korisniku koji je spojen na ap vide?
2. I dali je tocno da ako si spojen na potpuno nezaštićeni ap i koristis net, da je to potpuno legalno i da ti nitko nemoze nista, osim susjeda naravno ako te ispešta ?
@Neo:
Necu se ponavljati, procitaj ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=36976
Da li je moguće prikvačit se na wlan pomoću npr n80, ili je to nemoguća misija, tj koliki je domet koji može ulovit mobitel?
Čuo sam da mobiteli baš nisu za to, pa sam malo zbunjen čemu onda wlan na mobitelu?
Cjenio bih ako bi netko podjelio iskustva u vezi s time pa da odlučim isplati li se uzimat n80 ili ne?
reci sad ti logicno dodjes s laptopom vozis se autom po gradu.,...imas neregan W lan,,,,kako da te itko otkrije
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
U županji n80 uredno funkcionira prek šećerane![]()
i meni isto...ako ima...pogotovo trnje//kruge...fkorz osim NSK jer njenu mrezu nehvatam...
u trnju iimaš par AP-a sa SSIDom BESPLATNI internet ( vjerojano netko ostavio nezaštićeni Connection Point) pa se netko zaigrao, uglavnom oko filozofskog faxa imaš dva, jedan se lovi u kafiću Arca i još jedan Connection Point sa kod kafića Titanic mislim da se zove. U krugama preko puta McDonaldsa imaš jedan nezaštićeni Zyxel
nemoj previše nabit, ja tu i tamo samo mail provjerim![]()
Bookmarks