Prvo vas pozdravljam!
Kako znate kupio sam Nokiu E51. Mobitel je stvarno super, i vrsi mojim kvalitetama. Sada instalirao sam LCG Jukebox, player za puštanje pjesama. Sada dolazi do problema što kada slušam muziku, i odem na playlistu, npr. nekog foldera, i u tom folderu ima oko 110 pjesama, i odjednom izadje iz programa, kao da bih sam izašao... Nevjerujem da bi došlo do pomanjka rama, jer ovaj mobitelm je skoro medju prvima prema RAMima...stvarno me zivcira to, i nemoze se onda slusati pjesme, nego moram jednu po jednu šaltat. Ali naprijem u orginalnom playeru koji dolazi sa mobitelom u kojem su sve pjesme [oko 300 pjesama] nedolazi do pucanja.
Onda isti problem se javlja u orginalnom sa web poslužiteljem orginalan od Nokije. Npr. spojim se na http://vip.hr, jer kada hocu slati poruke, ali kada se spojim na stranicu isto tako me samo izbaci iz programa. Inace dosta surfam internetom, i mozda se pokupe virusi, ali imam Kaspersky Mobile, legalan na mobitelu na kojem svakodnevno updejtam bazu Kasperskya. I svakodnevno radim "complete scan"...
Molio bih ako znate za pomoč,
Hvala!

Odgovori uz citat
Bookmarks