Uđi u galeriju, stisni opcije i odaberi stanje memorije te kad ti otvori odaberi telefon pa će ti izlistati što koliko zauzima.
Možda će zvučati glupo, alo pokušaj upalit pa ugasit mob (hehe, ipak sam prešao sa Symbiana :-)
Kad hocu staviti novu temu kaze mi da nema dovoljno memorije. Sve drzim na sd kartici, nemam ni sms-ova ni nicega drugog sto bi zauzimalo prostor, imam samo original tonove koji ne zauzimaju puno. Dakle zanima me gdje mi je nestala memorija i kako da je oslobodim? Kaze da mi je zauzeto 18,1kb na mem telefona,pa gdje mi je onda ostatak![]()
Uđi u galeriju, stisni opcije i odaberi stanje memorije te kad ti otvori odaberi telefon pa će ti izlistati što koliko zauzima.
Možda će zvučati glupo, alo pokušaj upalit pa ugasit mob (hehe, ipak sam prešao sa Symbiana :-)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
nabavi programčic zove ti se MobiMb Mobile Media Broswer spoji ga sa mobijem i mora radit imao sličan problem pa ga sa ovim rješio...
jos jedno pitanjce da ne otvaram novi post.......moze li se taj bug sa memorijom ispraviti stavljanjem najnovije verzije softa? trenutna verzija koju imam je 3,nesto....neda mi se trazit tocan broj,al znam da je ta 100%, a usput i NSU me mrzi i kaze da mi mob nije podrzan.
ne znam nije mi se dalo s time cackati ja kada sam vidio da sa ovim šljaka nisam išao nista dirat dalje..
stavi s nemesisom product code od 6288 paona updateaj najnovija verzija ti je 6,43 ako se nevaram
vise infa http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
Bookmarks