imas jedino obicne i dual layer, dakle jedino od 4.7Gb il 8.5.
Da li postoje dvd-ovi veceg formata od 4.7 gb? Pokusao sam sprziti jedan dvd i kad stavljam prazni od 4.7 gb kaze da nedostaje nekih 100-tinjak MB mista? Surfao sam netom po ducanima nisam uspio naci vece od 4.7 gb osim onih od 8.5 gb. Ima li nesto od 4.8 ili 4.9 gb??
FORD FOCUS RS500
I like it!
imas jedino obicne i dual layer, dakle jedino od 4.7Gb il 8.5.
Da. Takav je standard da DVD-ovi idu na 4.7 GB sto je 120 minuta. A kada kupis neki DVD od 4.7 GB imaj na umu da nedobijes nikad toliko. Slico hard disk ili neznam ni sta vec. Pa ti i zbog toga moze biti
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Istina... Maksimalno je 4482.63 MB, sto je u cistoj racunici 4.38 GB... 4.7 je samo, recimo to tako, marketinski trik (4,707,319,808 B ≠ 4.7 GB).
Probaj sa DVD+R medijom, on se moze overburnati na oko 4600 MB... (bar kolko sam ja upucen, nikad nisam isprobao). Ali racunaj na to da ti mozda nece uspjeti i da ti mozda nece raditi u nekim DVD citacima...
Sto se tice vecih DVD-a, nevjerujem da ce ikad postojati, bio bi to jos veci promasaj od 90 minutnih CD-a koji su bili uzasno nestabilni (jos imam 5 komada na koje se ne usudim vise nista snimati da ne izgubim podatke)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Provat cu. A postoji li neki program sa kojim bi moga malo smanjiti velicnu sto se nalazi na ovom dvd-u za nekih 100-njak mb tako da ga mogu sprzit?
Znam da ga mogu prebacit u dvix al ja bi da ostane u dvd-u a da bude manji za 100-tinjak MB??
FORD FOCUS RS500
I like it!
AHA radi se o filmu...
Probaj ucitati u CloneDVD-u i izbaci nesto van (reklame, govor na turskom...)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Mislim da je to zato sto npr. Nero i slicni programi koliko-toliko komprimiraju file-ove prilikom przenja u odredeni video ili DVD format,i tu dolazi do odstupanja u samim dimenzijama filma,pa se tako i osjeti razlika koja ti nije jasna...
Bookmarks