Da li itko zna da li će ikoji od naših operatera ponudit tu uslugu,mislim da bi bio red,frend mi priča da u Amerika ako si na istom repetitoru,besplatno možeš push to talk koristiti.Al naravno,kod nas to vrlo vjerojatno nikad neće zaživjeti.
Da li itko zna da li će ikoji od naših operatera ponudit tu uslugu,mislim da bi bio red,frend mi priča da u Amerika ako si na istom repetitoru,besplatno možeš push to talk koristiti.Al naravno,kod nas to vrlo vjerojatno nikad neće zaživjeti.
Ima li tko iskustva s ovim - ne kod nas nego u inozemstvu? Kakve su cijene i jel sugovornici moraju bit na istom odašiljaču - ili nije ograničeno?
Bilo bi super kad bi kod nas jedan od operatera aktivirao tu uslugu - npr Tele2 i pomeo konkurenciju. Mislim da bi time pridobio nove i nove korisnike :-).
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ako se ne varam, ptt tehnologija se zasniva na korištenju walkie-talkie funkcije??
tako da tu nebi trebalo biti naplate...
Ma ne virujen da je baš besplatno - sve košta.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
da radi na principu walki talkinebi trebali operateri nsta aktiviravat nego bi jednostavno radilo no koliko ja znam treba imati neki server i takve gluposti recimo neslo slicno voip-u preko servera od operatera
Je,bio bi zakon,ali kad bu to kod nas...
Najbolje da nabavimo radio stanice i "prijem"
nije besplatno jer se spaja preko GPRS,ali zasigurno će se manje novaca trošiti nego na pravim razgovorima!![]()
Uzmite prijenos datoteka na gprs i min. poziva,vidjet ćete da je manje!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
..da, jedino ako si na pretplati, a ovako će biti skuplji...Izvorno postao silvano
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Znači slično kao i MMS...
Inače PZR ili PTT nema veće veze sa GPRS-om nego koristi jedan jedini kanal za prijenos voice informacije što bi u konačnici trebalo smanjiti troškove održavanja opreme. Problem jest kod PZR-a što operateri nemaju volju za nadogradnjom svoje opreme, a u cilju da bi ljudima omogućili jeftinije razgovore. Dok je god monopola (duopola) kod nas ne bude PZR-a.
I mislim da ste nešto pomiješali. VoWiFi je namjenjen prijenosu glasa preko data konekcije, a ne PZR...ako netko zna više nek me slobodno ispravi![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ne kuzim? PTT je prijenos glasa putem paketnog prijenosa podataka. Kako onda nema veze sa GPRSom?Izvorno postao ttperic
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks