jako lijepa stranica...
moja bi preporuka bila možda, druagčiji logo, odnosno bar slova
www.lakolit.hr
Promocija web stranice firme koja se bavi građevinom i proizvodnjom betona u Osijeku...
Molim da napišete vaše komentare i prijedloge... hvala
jako lijepa stranica...
moja bi preporuka bila možda, druagčiji logo, odnosno bar slova
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Dizajnerski je stranica dobra no trebaš poraditi na imenima datoteka i slika jer kada netko vidi stranicu sa imenom index-1.html to mu baš ništa ne govori. Više bi mu govorilo da se stranica zove reference.html
Isto tako i za slike (bggg.png, ili p1.jpg ...). A i tražilice ono više vole.
Još je jedan problem. Na stranici oprema onaj slideswhow dobro radi samo u IE dok u FF i Operi razvuče stranicu, a slika nema.
Stranica nije loša (mada bi se i tu dalo poraditi), ali logo i natpis su za ubiti onoga tko je to odabrao i odobrio.
gledajte, meni je rečeno da stavim originalni logotip... ja bi najradije dizajnirao svoj 3d logotip ali to onda nije logotip firme...
bggg je ime headera
zašto....
bg je prva slika, bgg druga kad sam editirao, pa bggg treca itd... u biti super od vas da ste me podsjetili na to.
Hosting firme trenutno nema php, ali sad radim na registraciji na pondiju, pa bih cijelu stranicu transformirao u PHP...
naravno, onda dobivam mogućnost i pravljenja skripte za unos podataka, a ne ovako da se mora u html editoru dodavati...
Ovo Dark nisam primjetio, morat ću je testirat u svim programima...
inače sam u IE i operi i radilo je bez problema... baš bi bio srce kad bi dao jedan screenshot da vidim našta liči kod tebe, pa da vidim gdje je problem...
Također sada za tjedan dana trebam napraviti englesku verziju... pa će stranica biti više google frendly...
Ne znam jeste li primjetili da source code stranice nije baš optimiziran jer je program malo poremecen, pa također trebam i za to uzet par minuta....
ja stranicu normalno otvaram u firefoxu i u IE-u
cvita
Dark bit će da je do tebe... stranica radi na 6 kompova u svim browserima...
Ma stranica je sasvim OK....Krompirko,dobro si ti to napravio,jer jednostavnost je ono što ta stranica treba..
@Dark,slažem se s tobom smatram da bi nazive index1 itd trebao zamjeniti sa npr ....hr/oprema i sl....
Eto,jedino negativno u tome svemu je da stranica ima premalo sadržaja i informacija![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
imena slika promjenjene, stranica prijavljena na tražilicama, imena htmlova promjenjeno... iako je to privremeno, nakon par dana ide to sve u php...
trenutno u izradi novi logotip i flash header...
Bookmarks