Izgled
Kućište je kombinacija metala i plastike. Boja je crna i izgleda lijepo. Vanjski veliki ekran ima mogućnost pregledavanja videa, slika i slušanja glazbe. Svaki put kada se pritisne bočna tipka ili tipka na ekranu mobitel lagano zavibrira, što je zgodna novost.
Connectivity
Spajanje s računalom i dalje se vrši preko miniUSB (koji je izmjenjen) konektora na mobitelu, a preko istog se spajaju i slušalice . MiniUSB kabel dolazi u paketu s uređajem, kao i CD s MPT.
P2k tools-i ne rade (barem meni), ali radi p2k commander.
Software
Radi se o R263313- inačici softvera, inače praktički identičnan standardnom motorola softu uz malu razliku kod multimedije. Sam menu je osjetno brži, kao i listanje kroz adresar(zato sam se i upustio u pisanje review-a). Ima nedostataka, recimo nema štoperice dok ima svjetski sat.
Poruka se može pročitati i na vanjskom ekranu.
Modding
Seem edit - ima nešto malo, nešto sam pokušao od v3x i radi. Ubacio sam skinove, promijenio sam font i DRM, tako da flešanje i backup nije problem. Ali lp sam flešao s f&b, a DRM RSD-om, f&b mi je izbacio erorr.
Zaključak
Ako je nasljednik razr-a, dostojan je. Mobitel lijepo izgleda, velika tipkovnica koja je malo tvrđa ali može se brzo naviknuti. Kamera je karakteristično „loša“ 2MP, ali možda za ovakav mob ni ne može biti bolja barem za sada. Jedino što mi se ne sviđa je to što je dosta teško otvoriti mob jednom rukom. Ovo mi je prva motorola koja je brza i nije potrebno neko veliko modanje.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]

Odgovori uz citat
Bookmarks