Ah ne mogu vjerovat, pa gdje si ga kupio i koliko košta![]()
već toliko dugo čekam da se taj mobitel pojavi u prodaji!! i kakvi su ti dojmovi???
Nikako da mi proradi wap na P510 makar sam točno upisao (prepisao) sve postavke. Pa gdje griješim?
Ako vam se čini da niš ne kužim dobro vam se čini. Thank you very much.
Ah ne mogu vjerovat, pa gdje si ga kupio i koliko košta![]()
već toliko dugo čekam da se taj mobitel pojavi u prodaji!! i kakvi su ti dojmovi???
Preko oglasnika, ako se dobro cjenkaš možeš ga dobiti za 300 € i odličan je naročito autofolder. Mislio sam da je to bezveze ali odlično funkcionira naročito kad se odvikneš od otvaranja rukom) Zašto se mučit kad postoji gumb.
Daj još malo više detalja o mobu please...
A kakvih detalja? Šta te zanima?
Vidim da ću za wap ipak morat zvat službu za korisnike a tak mi se ne da... A jesam lijen sramota![]()
Pa onako općenito usporedi ga sa recimo e700 ili motorolom v500 i opiši malo kakva je kamera, kakav je alarm, šta sve može a šta ne, ima li hrvatski meni što vjerojatno nema..... i tako toPoslao: luzer
A kakvih detalja? Šta te zanima?
Jako me zanima jer ga čekam već dugo i da nije v500 samo za vip bola bi uzela njega.
Evo xena ti je rekla, sve to i kolko ti drži baterija itd.
Pa ako imaš E 700 ne isplati ti se uzimati P 510. Toliko o usporedbi. Kamera funkcionira odlično ( za tehničke karakteristike sve ti piše na http://www.crogsm.com/recenzije.php?NewsID=3072 ili http://www.samsung.com/Products/Mobi..._SGH_P510.asp, moj izgleda kao ovaj na samsungovoj stranici ), lampica se pokazala naročito dobra. Alarm ko alarm, izabereš melodiju i dal hoćeš da zvoni svaki dan ili samo jedanput.Hrvatski meni nema ali ima odličan ruski i mađarski ako ti to šta pomažea ako ne moraš se zadovoljiti engleskim. Baterije sam dobio 2, standardnu 800mA (po proizvođaču bi na stand-by-u trebala biti 250 sati, meni traje 5 dana uz čestu upotrebu) i jaču 1000mA (stand-by 310 sati, nisam ju koristio). Ma odličan je mob
.
Naročito mi se svidio photo caller ID. Npr. šef mi ima sliku ovna ( ne bi nikad prepoznao da to nije on).
A koga vraga su stavili video kad traje samo 20 sekundi hehe, alo dobro nek im bude.
Ma kad sam čekala ovoliko čekat ću još par tjedana možda se pojavo s hrvatskim menijem i legalno u dućanima.A meni se bio svidio i ja mislim e300 ali malecki ekran me ohladio od njega
Pa nije moj nelegalan. Legalno je kupljen u ......., čik pogodi gdje. Eto imam i račun
. Sve po zakonu (PDV za mene ne postoji).
za wap imam postavke za 098
Hvala lijepa ali već sam ja to riješio sa ljubaznim ljudima iz službe za korisnike.
Bookmarks