Koje si novce dao za njega i gdje?
Danas sam uzeo Samsung P510 i zanimaju me vaša mišljenja o njemu? Ovo malo kaj sam ga koristio mi se stvarno sviđa, a i fora mi je ovaj automatski preklop:-) Znam da je mobitel malo šminkeraj, ali ima video, kameru itd. Jel zna netko koji kabel ide za njega?
Bom Chicka WahWah
Koje si novce dao za njega i gdje?
Kupio sam ga u HG Spotu za 2085kn...htio sam mobitel sa garancijom i računom, da nebi bilo neželjenih situacija...mislim da je to OK, jer je puno jeftinije nego u T-Mobileu ili Europatradeu...kaj misliš?
Bom Chicka WahWah
s obzirom da cesto mjenjas mobitele koliko sam primjetio neznam kako ces proc u nekoj prodaji ili zamjeni (znam,sad ces rec da mislis ostat na njemu--lažii,sve su to lažii)sala.
Prodao sam K700, nebi vjerovali, za 1900kn, tak da se nemre reći da loše prolazim...probao sam puno mobitela, al kad ja više patim na izgled nego na funkcije tak da sam prezadovoljan s ovim mobitelom...
Bom Chicka WahWah
da skuzio sam da patis na izgled jos kad si mjenjo p900,(dobro i ja sam ali iz drugih razloga)
P900 je pila od mobitela, al kad nekam idem navečer van i to, onda mi ga je full nezgodno nositi sa sobom radi njegovih dimenzija, a i volim preklopne mobitele...ovaj mobitel je mali, atraktivan, a ima i sve funkcije koje mi trebaju...
Bom Chicka WahWah
hoces rec da p900 nije preklopni mobitel?Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
![]()
![]()
Pa ne znam jel se to baš svrstava u preklopne mobitele...pa ima onu tipkovnicu kaj se otvara, koju ja nisam ni koristio na njemu...mislim da to ne ide u preklopne mobitele, kaj ne?
Bom Chicka WahWah
ma zekam se,....to je fini majucni mobitel za žensku rukicu i taškicu,preklopni naravno,slim design
Jelda:-) Znaš kaj sve ide u paketu s P900...imaš mobitel, stereo slušalice, punjač, CD sa PC Suiteom, besplatana članska iskaznica za teretanu za sljedećih godinu dana - i onda možeš koristiti mobitel!
Bom Chicka WahWah
Bookmarks