Pozdrav svima,imam mtorolu V360v i došlo mi je da je malo izmjenim,malo skin i te gluposti,o flashanju se ne kužim baš, pa to i ne diram...preko P2Ktools-a sam ubacio skin(WindowsXP) kojeg mob ne podržava,mob se da upalit i radi ali ali mi se na ekranu pojeve samo gornje ikonice ove za mrezu,signal i bateriju,nikakve druge ikone se ne pojavljuju,prazan ekran...a na postavkama spajanja s kompom sam ostao na postavci (USB memory card)tako da se ne mogu spojit P2Ktoolsom...mob je dekodiran,jako bi bio zahvalan za pomoć....kao da sam oslijepio![]()
=CITAT= from GoGs
Instaliraš sve drivere kako treba (vidi motorola superthread) i zatim skini P2k tools, naskidaj si skinove i nakon toga, iz svakog .ski file u tom skinu pročitaj ime. napraviš folder u /a/mobile/skins i folder nazovi identično kao što je.ski,
nakon pravljenja foldera, sve fileove od skina prebaci u taj folder, čekaj da završi, restartaj mobitel i imaš novi skin.
Eh sjetih se jos nesto: probaj spojiti mob sa nekim drugim P2k progijem pa onda otvori tools
Skini Skins manager,ubodi mob,pokreni program,oznaci problematicni skin,stisni delete,kad izbrise,izadi iz programa. Mob ce se restartat i tot je to...
Probaj zgasit mob,pokrenut ga u boot modu i onda s tim programom sta sam ti dao. Mora radit!
skini Flash&Backup3.0.7 i on ti kad zaštekaš mob s upaljenim tim programom sam prebaci mob u način rada kao Podatkovna veza tj Data/Fax, i ostavi taj program upaljen i onda pokreni P2k Tools VS i tamo obriši taj folder s problematičnim skinom i mora radit normalno, restartaj mobitel i ponovo napravi isto samo s SkiManom odaberi neki skin koji radi da se trenutno koristi i restartaj mob ukoliko je potrebno... valjda sam pomogao nešto...
|\/|0T0r0La
No frx!Uzivaj!
![]()
Bookmarks