Možda malo glup odgovor al' pokušaj da "okrećeš" onaj džek što ide u mobitel ... Možda ga čak nisi skroz uštekao u mob. ... nije mi se jednom desilo da je pola vani![]()
Pozdrav svim članovima foruma.Naime imam nokiu n85, odličan mobitel,ali muči me nešto.Dok gledam slike i video na mobitelu, sve je super slike kristalno čiste, video za 5, ali kad spojim tv kabel tu nastaju problemi..nikako da izoštri sliku na tv-u, video prekida, nema oštru sliku, ukratko namogu pregledavat slike i video na televizoru, kao što sam mogao sa starom nokijom n95.Šta mislite, dali je greška u tv kabelu ili samom mobitelu.Možda je preslab procesor...Šta vi mislite, jel imao netko sličnih iskustava...Hvala!
Možda malo glup odgovor al' pokušaj da "okrećeš" onaj džek što ide u mobitel ... Možda ga čak nisi skroz uštekao u mob. ... nije mi se jednom desilo da je pola vani![]()
Hm,pokušao sam i to...ali eto probat ću opet..Hvala
Ništa od svih pokušaja koji su mi pali na pamet.Dok kabel nije uštekan sve ide 100 na sat a kad uštekam kabel,uspori za 200%..Izoštrava mi slike po dvije minute..
Evo pokušao sam sa drugim kabelom, i opet isto,a neznam šta više da probam,možda kakav firmware to riješi,ali evo sa ovime sam kod nokije N85 jako razočaran.Šta još da probam?...Evo nek se javi netko tko ima nokiju N85, baš me zanima dali su imali tih problema i ako jesu, kako su ih riješili...Hvala!
jesil probao prebaciti slike i video na kompjuter i kakva je tu situacija,je li isto kao i na tv...
volim se gibat...
Pokušao sam, i slike su super na kompu, i na mobitelu, brzo se izoštre, ma sve 5, jedino kad uštekam TV kabel, tu počinju problemi...Pokušao sam i sa novim softwerom ali mi je mob brandiran, a to neznam riješiti...ali to je već druga tema.A što se tiče slike, problem i dalje stoji...
mijenjaj televizor...![]()
volim se gibat...
Bookmarks