a jesi picajzla![]()
Nekako sam i ja uspio napraviti jednu ogrebotinu na vanjskom ekranu svog E700. Ogrebotina je površinska, jedva se vidi ali mi ipak smeta. Gdje bih mogao nabaviti ono za ispolirat ekran na mobu? Mislim da sam vidio nešto u Mobilu ali se ne mogu sjetiti...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
a jesi picajzla![]()
ZnamIšao sam u King Cross i našo to za poliranje u Techno Maxu. Odlična stvar, ekran kao nov...
daj reci kak se to zove i kolko kosta? a jel se moze nekako sredit odostraga baterija od sitnih ogrebotinica
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
DAta flash Displex Display Polish... Samo ti je to ak ideš u King MAX. Neznam za ovo, valjda postoji nešto ali tko zna gdje. Ovo je samo za ekran
cijena?
Ma nekih 50kn
Ja sam svoj očistila sa pastom za zube, veli moj stari nema boljeg za poliranje i fakat je ekran ko nov.![]()
moram to probat, sam ak si me zaje****
![]()
![]()
Moram priznat da nisam probao
![]()
@SET610 rađe kupi ovo moje, nemoj trošit pastu za zube![]()
Ne ozbiljno, moj stari se bavio poliranjem razno raznih stvari i sl. pa zna o tome dosta i fakat tak mi je očistil ekran zubnom pastom da je ko nov.
ma evo ja sam ga malo trljo, nešto malo se poboljšalo, kolko to uopće treba trljat? da znate kak mi sad mob fino miriši (ne po običnoj pasti), po nekakvom neopisivo lijepom mirisu
Moj stari je trljao negdje 2-3 minute i to moraš vatom polukružno.
aha.... ja to trljo u svim smjerovima nekih pol minutemalo mi je otišlo po tipkovnici....
![]()
Hvala![]()
Sad ti mob fino miriši![]()
glavno da ja sad imam pastu za zube u zvucniku
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
možeš bit sretan jer tamo ti nikad neće doć karijes!!
Pa ova moja stvar za poliranje preporuča da se stavi selotep oko ekrana... Mogao si i ti tako napraviti Killa, ali sumnjam da si išao metati pastu za zube na fon
![]()
a jel se moze nabavit kakav riginal selotep za mobitele, inace bi stavio ovaj standardni ali mi je pretaman pa mi mjenja kontrast slike na mobiteluPoslao: Hrc
Pa ova moja stvar za poliranje preporuča da se stavi selotep oko ekrana... Mogao si i ti tako napraviti Killa, ali sumnjam da si išao metati pastu za zube na fon
![]()
sad znam zašto ni jedan samsung nema bluetoothPoslao: flOorKilla
glavno da ja sad imam pastu za zube u zvucniku![]()
@Hrco sorry ali te ne kužim. Selotejp pretaman? Mijenja kontrast? Ja sam koristio najobičniji (prozirni) selotejp
ček ček meni se čini da hrco misli na onaj selotep kaj ga dobiješ zaljepljenog na ekranu kad dobiješ mob, onaj za zaštitu ekrana![]()
Aha... Pa neznam dali to ima gdje za kupiti, zašto bi mu trebao?
bas taj.Poslao: kinfa
ček ček meni se čini da hrco misli na onaj selotep kaj ga dobiješ zaljepljenog na ekranu kad dobiješ mob, onaj za zaštitu ekrana![]()
Bookmarks