on puni iako nema drivere...
uglavnom, prvo trebaš dobro instalirati drivere, tutorial imaš u motorola superthreadu, a i linkove.
i da, skinovi i teme su 2 sasvim različita pojma glede motorole.
Poštovanje
Pozdrav svima...
Nasao sam na forumu postupak pomocu kojeg se u motorolu v3 moze ubaciti novi skins(ili ti tema) sa programom SkinManager e sad : kada snimim program sa neta on neradi,navodno bi trebao da ocita telefon pa ponudi neke funkcije,on to neuradi.Skinio sam i usb drivere znaci nije caka u tome(kada spojim tel na usb on se puni sto znaci da su driveri uspesno instalirani) Gde gresim ? Sto nece da mi ocita telefon,skinio sam vise verzija tog programa i nece ni jedna da radi.
on puni iako nema drivere...
uglavnom, prvo trebaš dobro instalirati drivere, tutorial imaš u motorola superthreadu, a i linkove.
i da, skinovi i teme su 2 sasvim različita pojma glede motorole.
Poštovanje
instaliao sam drivere,sad radi toAli neradi nesto dr..kada pocne ubacivati temu ili skin ,neznam ni ja kako se to vise zove
preko ovog programa SkinManage javi da nema dovoljno mesta u telefonu...Ima tel je nov,nema nista u njemu free space je malo preko 5 mb.U cemu je sada problem ?
E,a jel si ti siguran da je to skin? Jer teme ti V3 ne podrzava...Izgleda da ti on to nekud baca bezveze,cim ti javlja da nemas dovoljno mjesta..nekad sam ja skinove ubacivo pomoću P2k-toolsa, naravno,prvo sam moro pomoću nekakvog flrxa stvori novi direktorij pod tim imenom. No,ja sam malo zahrdjo po pitanju mobitela,GoGs,il netko drugi ce to bolje znat..![]()
Skinovi ti uglavnom dolaze zapakirani,a kad raspakujes,pojavi se folder (nije pravilo) i desetak .dat fileova (moze i manje),jedan .ski file,i jedan .jpg (slika) u rezoluciji ekrana mobitela za koji je napravljen. U tvom bi slucaju trebala bit 176 x 220. Zauzimaju od 100-tinjak kb pa do dva tri mb (kako koji)...
Evo bavim se određenom tematikom trenutno pa ti mogu pomoči!
Ubacujem ih sa P2k Tools...sasvim jednostavno!
Napraviš novi folder u a\mobile\skins\ i daš mu ime točno onako kako piše...
Evo npr meni se tema koju sam zadnju stavio zove vista_bt i točno tako sam dao ime folderu..i sad samo uploadaš sve datoteke..neznam koliko ih je sa nastavkom .dat , i jedan mi se čini sa nastavkom .ski ...
I eto to je to,rade sve bez greške!
Isprobao sam ih puno,samo u Google upišeš Motorola V3 themes,i bilo koju sam skinuo sve su mi radile!
I da,ne pojavi ti se odmah folder koji si napravio u a\mobile\skins\,ako si u P2k tools onda samo refreshaj i pojavi ti se!
I da,samo da pohvalim ekipu s ovog foruma..baš su ok,jer imaju živaca objasniti korak po korak ak nešto nije jasno!
Ekipa,respekt!!![]()
Hvala,hvala.Ima i mrvicu jednostavniji način od P2k tools-a,koji ja od početka koristim,i nikad nisam imao problema s njim. Dakle,program se zove Skins Manager 0.51 iliti Skiman. Nakon instalacije drivera za vaš Moto,upiknete kabal u nju i pokrenete program. On učita vas mobilni uređaj i skinove koji su već u njemu. Stisnete li tipku install,otvorit će se prozor s opcijama skina,koje (po meni) nije potrebno čačkat. Stisnete O.K i program vas pita za putanju podataka prema skinu. Browsate do foldera u koji ste na početku extractirali skin,te kad uocite .ski file odaberete ga i stisnete O.K. Program sam sve obavi,te na kraju,prilikom izlaska iz programa,program sam restartira mob,i sve je riješeno. Pravljenje foldera s nekakvim koliko-toliko preciznim nazivima i ostala cjepidlačenja nisu potrebna.
Skins Manager 0.51
S navedenim programom jednostavno možete i obrisati željeni skin,ali povedite računa o tome da ne brišete skin koji trenutno koristite,jer se može dogodit da brisanjem skina povučete i koji file koji će ugroziti stabilnost rada vašeg mobilnog uređaja.
Skinovi...?
Ukoliko se besplatno registrirate na ModMyMoto,imat ćete na raspolaganju sve živo za vaš Moto,a između ostalog i brdo skinova za V3. Uživajte!![]()
Zadnji uredio Smuchac : 09-01-2008 u 14:12
Imam jos samo 2 pitanja...sto mi se ime operatora nalazi u donjem desnom cosku,datuma ni nema koji god skin da ubacim
i jos jedno
obrisao sam neke skinove iz motorole,program pokazuje kao da vise nisu u telefonu,cak je i oslobodio prostor-sve ok ali kada odem u opcije pa skin(u telefonu) i dalje stoji ime skinova koji su bili ubaceni,kako da ta imena iz telefona izbrisem ?
hvala
¸Nisam dobro objasnio ovo za ime operatera.Prikazuje ga sada u gornjem levom uglu ali u donjem levom ispisuje trenutni profil.Nigde nema datuma a i onoga info o podruciju sto vip emitira (to se isto nalazi na mestu gde i datum). I nikako nemogu iz telefona da obrisem nazive skinova koji su biliProgram ih obrise,nezauzimaju vise mesto ali imena ostaju u telefonu
Uspeo sam da resim ovo sa datumom i logom operatora..sve je kako treba samo nikako da nemog uz tela da obrisem ona imena tema.Molim vas pomozite,nesmeta mi ali nevolim sto je tamo,ocu da sve bude cakum pakum![]()
A ****** misa neznam ni ja sto sam 3 posta otvorioMa muci me samo to sto kada stavim u telefon skin pod imenom npr "XP" inesvidja mi se,zelim da ga obrisem.... upalim program SkiMan i on sada ocita nazive skinova u telefonu....Ja odaberem da obrisem npr taj XP on ga obrise,oslobodi mesto ali i dalje u postavkama telefona ostane ime XP koje za nista nesluzi.Kontas sada ?
skini si P2K Tools VS i zakopćaj fon i klikni Refresh i imat ćeš kao tri particije odi na C: > mobile > skins > desni klik na folder koji želiš obrisati i stisni Delete Folder
|\/|0T0r0La
nikako nemogu da ih nadjem (te 3 particije)...pretpostavljam da bi trebalo da bude u file menager te particije ali nema nista![]()
ma jesam trazio....ali ok nema veza ako neko naleti ovde na ovaj post a zna neka pokusa da mi napise.Nesmeta mi to,ali volio bi da nema.Pa sta ja znam ,nebi restart telefona jer neznam da li ce to resiti problem a moracu sve ponovo svakako da podesavamza to sam len
SAcekacu da neko javi ako zna,gledao sam po netu i nenadjoh nesto slicno,svi objasne kako da ih obrises...isto onako kako sam i aj ali ostane ime u telefonu.
Usvakom slucaju hvala ti
evo kako to treba da bi obrisao foldere;
evo linka za program koji sam koristio: http://storage.e398mod.com/soft/P2K-Tools-3.zip
|\/|0T0r0La
Ma jebote,napravi backup onog što ti treba i rokni "master reset" ili brisanje svega i mislim da mora proć..Ajd probat ću ja na svojoj v3x pa da vidim šta bude![]()
ma jesam resetovao sam ...jos malo cu da cackam to pa ako neuspem napravicu taj amaster restartMa da bi da ga izbegnem
Bookmarks