zato sto na e1000 ne idu kartice od gige![]()
Kupio sam motorolu E1000,zašto nemogu ubaciti java igru u mob,imam na kartici dosta java igra al mob ne prepoznaje igre,ne kužim,memory card je od 1GB.Help
zato sto na e1000 ne idu kartice od gige![]()
tako je a ako klikneš na PRETRAŽIVANJE možda nađeš odgovor na svoje pitanjeIzvorno postao prof.Immortalis
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Dobro je skužio samo treba dodati novi folder nazivom kjava i u njega ubacivati igre,radi sve,i u NJEGA ide od 1GB memory card PROVJERENO,onaj tko ne vjeruje možemo se naći i isprobati pa ču mu dokazati da radi sa 1GB memory card,neznam od kud vam to da ne radi.Izvorno postao prof.Immortalis
Zadnji uredio scorpion : 22-11-2006 u 15:47
Evo LINK na kojem se može viditi detalji ubacivanja java igra u E1000,samo je na eng.jeziku
Ukratko:
![]()
Zadnji uredio scorpion : 22-11-2006 u 16:08
Jel si provjerio da na E1000 ide 1GB microSD? Ja ti mogu naći na 5 review linkovima i na 10 foruma da piše da ne ide 1GB.Izvorno postao scorpion
![]()
Naravno, ja nisam probao pa ne mogu tvrditi da ne ide, tako da ako si probao, slobodno me ispravi.
A igre se jako jednostavno ubacivaju. kreira se folder po imenu "kjava" (malim slovima i bez navodnika) i u taj folder se prebacivaju fileovi od igre/aplikacije. naknadno se samo instalira igra/aplikacija iz mobitela.
Jako banalno.![]()
provjereno od mene 100% da u E1000 ide memry card od 1GB i sve radi kako treba,provjerio sam jer imam taj mob i unutra 1GB,onaj ko kaže da neide nema pojima ili sere.
Probaj ovaj link http://www.3g.co.uk/3GForum/forumdisplay.php?f=365![]()
Sve je na engleskom, ali takodje imas sve za E1000 - tamo sam pokupio svo znanje za moj E1000... ah da, najbolje da skines MotomidletManager http://dwalx.motofan.ru/mmm.php
![]()
Izvorno postao prof.Immortalis
da izvinete, jeste zatucani.Izvorno postao GoGs
gogs, covjek ima karticu od gige u mobu, a ti mu tu pametujes.
pa da ne moze ubacit nis (slike/audio/video) vjerojatno te ne bi ni pitao za igrice.
a ti reviewovi koje si naso se odnose na kartice koje su bile dostupne kada je e1000 izasao.
ipak je microSD (iliti transflash) najmanja mem kartica i nije bilo tako lako strpati 1GB na nju kao na kartice visestruko vecih dimenzija
GoGs, da te samo malo dopunim, sa nekim sw_om mozes ubaciti i karticu od 1GB, E1000 dosta slicna V3x, nisam mogao vise od 512MB, ali sada sa novim sw_om ide i 1GB.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks