Nokia 6300 - 595 kn
LG shine - 795 kn
Samsung E740 - 695 kn
SE K550i - 695 kn
Planiram kupit novi mob, pa sam izabrala modele koji mi se svidaju po cijeni koju otprilike mislim dati:
Za ovu Nokiu sam cini mi se procitala da se guli zadnji poklopac i da baterija premalo traje, ostalo mi se cini super.
LG - jako mi se svida kuciste koje nije plasticno i lijepi veliki ekran i opcenito izgled, ali najskuplji je i ima mi cudan izbornik i ne znam...
Samsung sam imala prije i svida mi se što se nije jako vidjelo kad se ogrebao jer se boja nije skidala, ne znam jel je samsung ostao dosljedan tome. Najvise mi smeta klizni mehanizam kojeg nikad nisam imala, ali svi govore da se lako rasklimavaju. Opcenito, samsung uvijek ima neke glupe mane koje zivciraju - tipa da se za zvono poruke mogu stavit samo ponudene melodije i tome slicno.
Prvi izbor mi je bio SE jer ga sad imam, ali pocela sam se premisljat bas zbog toga jer se boja guli di god moze i klimavi su im poklopci od baterija i jos k tome moj se poceo blesirat i gasit bezveze (3-4 puta u proteklih par dana). Inace mi SE ima najbolji izbornik i nisam mu nasla nikakvu manu u funkcionalnosti.
Bdw, mobitel uglavnom imam u prosjeku po 2 godine i zato mi je dosta vazna kvaliteta izrade, nije isto kad mi nakon godinu i pol mobitel izgleda ko da sam igrala nogomet s njim na plazi i kad nakon dvije godine izgleda ocuvano.
Evo, napisala sam opcenito svoja iskustva i sta mi je vazno, ali znam da je moje znanje povrsno pa bi molila ako neko ima vise iskustva da mi ga prenese![]()
Hvala...

Bookmarks