Naime, načuo sam stvari da je Motorola napravila mini projektor koji se utakne u poseban konektor na mobitelu? Jel tko zna pojedinosti?
Naime, načuo sam stvari da je Motorola napravila mini projektor koji se utakne u poseban konektor na mobitelu? Jel tko zna pojedinosti?
načekat ćemo se do toga
mislim da je još koncept i po mom mišljenju, trenutačno neizvediv. ipak projektor treba neki kvalitetniji profil za neki normalni prikaz slike. a i kolko bi ti baterija izdržala? 20min???
20 minuta? ili 20 sekundi si mislio?
uglavnom, nema niti jedna motorola takav grafički akcelerator (čitaj grafičku karticu), osim v3x. samo niti ona takvo što ne bi podržala jer je to ipak nula za ono što projektor, pa čak i onaj najnezahtjevniji zahtjeva.
A daj mi reci, otkud si dobio tu informaciju? link daj, ili prijatelj ili neka bakica koja trača i nema drugog posla?
Dakako, bilo jako dobro to izvesti, možda će biti u budućnosti i moguće (vjerujem da hoće), samo još nije moguće takvo što staviti u dimenzije jednog mobilnog aparata![]()
i da, računajte da se svaki projektor spaja na mrežu od 220V. ono, ako bi imali bateriju koja bi radila na toj voltaži (u mobu), onda bi taj koji to izmisli prejebao i Einsteina. [Vidi avatar od Inovatora za sve one koji ne znaju ko je Einstein]
110 ili 220V.
S vremenom možemo očekivati i takvo nešto, čim se stvore uvjeti dovoljne energije baterijskog napajanja
Pisalo je u jednom časopisu za računala (Enter), i da to nije koncept, već da se kreće u proizvodnju.
neznam koliko je enter kompetentan za te stvari jer je to ipak časopis za djecu s mnogo lijepih pričica i nenasilnih igara
pa kakvo bi napajanje bilo potrebno za mini projektor koji bi davao sliku od nekih 10-12"... onako, na stolu pred zidom?
Nije motorola ali je zanimljivo.
http://www.gsmarena.com/a_mobile_pro...t-news-401.php
evo i video demonstracija. pri dnu stranice se nalazi video...
http://www.gizmodo.com.au/
@GoGs
to ti je isti video ki i u postu iznad tvojeg!
evo link proizvodjaca:
L I N K
izgleda odlicno i vrlo korisno u raznim situacijama, samo koliko ce to cudo kostat?
Bookmarks