Da li je moguće pratiti samo jedan podforum ili je jedina opcija praćenje cijelog foruma?
Da li je moguće pratiti samo jedan podforum ili je jedina opcija praćenje cijelog foruma?
i mene to zanima...enyone?
After all...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
nažalost, trenutno vB to defaultno ne podržava kao opciju, što je priznajem šteta. možda kakva nova verzija donese i tu opciju kao parametar rss poziva..
hm.. to ima, ali to se mora ručno održavati feed lista....
ono što bi ja rado da php skripta za rss feed ima opciju da se stavi URL parametar s id-jem foruma pa da automatski filtrira, a to nema...
@mikey - jesi li imao u vidu da bi svaki forum htio pojedinačno uzeti kao RSS, ili te zanima samo nekoliko feedova? meni je blesavo da sad ručno radimo RSS-ove za svaki pojedini forum, razmišljam jel bi te zadovoljilo da napravim rss-ove po kategorijama - mobilni telefoni, računala, fixna tel. i internet...?
Zadnji uredio zappan : 06-04-2008 u 13:57
Mislio sam da svaki podforum ima svoj RSS feed. Ne znam kako su to dečki na PC ekspertu izveli, al evo ako niste u lošim odnosima upitajte, možda mogu pomoći.
Napomena, koristim Firefox, ne znam kako ide u drugim browserima.
Kada posjetim njihov forum kliknem na RSS feed ikonu desno od web adrese u browseru i izbaci mi:
Prvi link je RSS na cijeli forum, dok je drugi samo na podforum Mobiteli.
To je korisna stvar i pratim par foruma na PCE na taj način (prikazuje samo nove teme, ne odgovore na već postojeće teme). Mislio sam da to već imate uključeno u skriptu, al ako je problem nemoj stavljati, to fali samo nama koji smo se navukli na rss.![]()
aha, malo sam pogledao tamo na pcexpert, stanje je ovako:
skripta foruma podržava listanje po forumima, iako to nije dokumentirano.
ovo je adresa za cafe: http://cafe.mobil.hr/external.php?type=RSS2&forumids=2
a za ostale forume ista, pri čemu treba promijeniti parametar 'forumids=2' u 'forumids=<SIFRA_FORUMA>'. šifru foruma možeš pročitati iz URL-a kad otvoriš neki forum, parametar 'f=<BROJ>', taj broj je šifra... vjerujem da ćeš se snaći.. javi jel to okej
pa si ručno te linkove posloži za sada (pretplati se na glavni feed, pa u propertiesima dodaj id foruma) dok ne skužim jel se to može složit da automatski ponudi kao na pcexu...
Bookmarks