servis ti je jedino riješenje
dakle slika je dosta problijedela, a kad idem slikat onda ekran (nutarnji) postane svjetlo-siv (full) i nis drugo se ne vidi, a slika koje se uslika je kasnije zelena, dok npr kad slikam u autoportret modu slika je normalna (osim kaj je ekran problijedjen)
...I'm blessed with ignorance....
since 2002.
servis ti je jedino riješenje
kaj se to kod samsunga moze dogodit, da je rijec o siemensu nista ne bi reko. servis ti je zagarantiran
i meni se jednom desilo ali evo sta je bilo ja slikao na vanjskom displeju i otvaram da vidim sliku na velikom i tamam da je otvori kada stize poziv ono jednom trznuo a uz to sms dosao i ono postao bjel i ja ga zatvorim i ponovo otvotim i poslije tog normalno a i da mu sta bude ima garanciju
DacMan pa šta si mu radio?
Tare i meni se desi taj bijeli ekran, niš posebno jednostavno se malo optereti
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
za tvoju informaciju znam par ljudi kojima su se samsungovi preklopnjaci ppokvariliPoslao: ..::HRCO::..
kaj se to kod samsunga moze dogodit, da je rijec o siemensu nista ne bi reko. servis ti je zagarantiran
Najvjerovatnije je otišao flat!! To ti je onaj "kabel" koji povezuje matičnu plioču sa ekranom!! Nije to baš jeftin kvar!! Jedino rješenje Servis!!!
koji servis, no garancija, a i nije se to meni dogodilo vec frendici. Ovo joj je vec drugi samsung u mjesec dana, prije toga je imala v200 isto poceo rikavat
...I'm blessed with ignorance....
since 2002.
ima dva displeja i oni imaju vezu povezani su zicom (to svako zna) i ako joj je ispadao izgubili su vezu i taj kvar je kao pola mobitela
meni se prije par dana isto desilo - slika je izbljedila, a slikanje glavnim ekranom nemoguće tj. ekran postane bijel a slika ispadne zelena...a od danas kad upalim kameru na gl.ekranu ekran je kao da kamera normalno radi samo nema slike(crno je) a nakon par trenutaka mob se automatski ugasi pa upali....
zanima me:
1)šta je otišlo
2)kolko dođe popravak(pošto nemam garanciju)
3)u koji servis ga odnjet(znam samo za europatrade u sesvetama)
pomozite da me u servisu ne prevare!
Bookmarks