provjeri postavke wlan adaptera (tcp ip, dns). Stavi na automatski.
neki virusi takodjer znaju zablokirati mrezu. provjeri lokalnu mrezu. dal vidis shareove drugog kompa?
Od večeras nemogu otvoriti niti jednu stranicu na laptopu, a uredno sam spojen na svoju bežičnu mrežu. Piše u ćošku ime mreže i Internet access ali ne otvara ništa. Na PC-u sve normalno radi, a isto je preko wlana spojen, tako da evo sad na njemu pišem. Probao sam restartat lap, gasit/palit wi-fi na tipku i ništa opet. Probao drugi browser umjesto firefoxa, i ništa. Trenutno na PC-u skidam neki torent i probo sam čak i njega zaustaviti da ne smeta ali džabe, lap neće i neće. Probao sam pokrenuti dijagnozu na lapu ali ništa nije otkriveno da ne valja. Na oba kompa je Win 7. Ja stvarno nemam ideju što bi moglo biti u pitanju kad je do 19h sve normalno radilo na lapu. Nisam probao jedino reinstalirati winse na lapu jer to je od žene službeni pa ne volim čačkati previše. Ima li ko kakvu ideju?
provjeri postavke wlan adaptera (tcp ip, dns). Stavi na automatski.
neki virusi takodjer znaju zablokirati mrezu. provjeri lokalnu mrezu. dal vidis shareove drugog kompa?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Sve je u redu sa postavkama, uredno vidim drugo računalo i njegove šerane foldere, sve je u redu sa spajanjem na mrežu, čak i dolje na onom signalu stoji full i piše "internet access", a na internet ne ide. Probaću Format C: pa kud puklo...
Probaj ovo (XP):
Odi u "ControlPanel" > "Network Connections" > "Local Area Connection" > "Propertires"
Zatim pod "Internet Protocol [TCP/IP]" > "Propertires" i odaberi:
* Obtain an IP address automatically
* Obtain DNS server address automatically
Za Win7:
Odi na "Start" > "Network" > "Network and Sharing Center" (tabovi ispod navigacije) > "Manage network connections" (izbornik sa lijeve strane) > "Local Area Connection" (desni klik) > "Properties"
Ovdje izaberi "Internet Protocol [TCP/IP]" > "Propertires" i odaberi:
* Obtain an IP address automatically
* Obtain DNS server address automatically
Nadam se da ce pomoci, meni je to na par racunala radilo problem (bas ovaj koji ti opisujes)...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Cijenim pomoć, ali napisao sam već da je sa tim postavkama sve u redu. Lap je spojen na wireless, ali nema pristupa internetu dok na drugom računalu internet radi normalno.
Riješen problem, ponovo sam instaliro Win 7 i sad sve radi. Šta je zajebavalo stvarno neznam.
Bookmarks