Probaj na neki drugi te-ve, mini nije radilo na Panasonicu dok je uredno radilo na Quadro-u.
Imam Nokiu n95 8gb i imam problema kod spajanja s tv-om. Naime, spojim mob na tv preko crvenog, bijelog i zutog cincha, al tv ne registrira mob. Na mobu sam podesio u postavkama tv mode i mob registrira tv. Spojio sam dig.fotic na tv i radi normalno. Spojio sam slusalice na mob i rade normalno. Znaci, prakticki mob i tv su ispravni. Gdje je onda problem i kako ga rijesiti? Hvala!
Bom Chicka WahWah
Probaj na neki drugi te-ve, mini nije radilo na Panasonicu dok je uredno radilo na Quadro-u.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Imam Philipsov lcd, pa sad ne znam jel netko imao iskustva s njima. Al ono, ustekam mob na tv i ko da nisam nista ustekao. Budem probao na nekom drugom tv-u, nema mi druge. Ak netko ima kakvu drugu ideju, nek napise...
Bom Chicka WahWah
Pa trebalo bi ti radit cim spojis, ja imam Vivaxovu plasmu i spojio sam mob na nju i radilo je sve, samo sam morao prebacit na AV2, i isto sam spojio sva 3 cincha.
Raise hell in heaven.
vjerojatno ti na tv-u piše na koji av ulaz si spojio. Neki televizori imaju po 3 av ulaza i onda da daljinskom upravljaču na av tipki prepacivaš između 3 av ulaza
Prebacio sam na sve moguće AV programe, to znam, al ne registrira ga uopće...
Bom Chicka WahWah
Najjednostavnije ti je provjeri na drugom tv-u. Ako ne bude radilo mijenjaj kabel
Bookmarks