Prije ravno mjesec dana pozvan sam od t-coma za anketu pa sam se usput prijavio i na maxtv. Koliko se inače čeka?
Prije ravno mjesec dana pozvan sam od t-coma za anketu pa sam se usput prijavio i na maxtv. Koliko se inače čeka?
Ovisi to o puno faktora kad je T-com u pitanju.
Prvo ti mora doći poštom lozinka i potvrda da su ti odobrili MaxTv. Sama tvoja prijava ne znači i da si dobio MaxTv.
Kad dobiješ taj dopis onda treba očekivati poziv od njihovog tehničara da to dođe postaviti. A kad će to biti ovisi o tome koliko on ima takvih naloga za obaviti. Znači može biti za dan dva a može i za tjedan dva.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Upravo sam bio sa kolegom koji ga je dobio za 12. dana od prijave na web-u.
Prije nego je dobio pitao je SK i oni su mu rekli otprilike 30.dana zbog guzve ali ocito je imao srece..........
ONE X & Sensation & Desire by HTC
meni je nakon prijave i dobivene lozinke došao nakon cca mjesec dana
sad ćeš ga još više čekati jer se sve više ljudi prijavljuje za njega . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Mene je večeras zvala dispečerica it T-Coma. Nisam baš bio od volje pa sam pričao preko one stvari.
Uglavnom, nudila mi je priključak i sve to... Na kraju odustala.
Mene zanima, dobiva li se TV s tim priključkom jer ja nemam najmoderniji TV, a ne mislim trošiti dodatne kune i na to još. Znači jel usluga kompletna ili polovična?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
O kakvom TV-u ti pričaš? Dobije taj uređaj koji spojiš preko scarta na TV.
Onda ništa. Ne, stvarno ne znam kako to uopće funkcionira, pa sam mislio da ide i poseban TV-uređaj u paketu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Moby je malo zabrijao. Mislio je da se uz maxtv doslovce daje i tv uređaj.![]()
nije svejedno, ako je formular ispunjen i predan u t-comovom ducanu zahtjev ce direktno ici u centar, kada se naručuje telefonom ili internetom taj je prces duži...rekao je jedan od njihovih tehničara
moja se praksa također pokazala takvom nakon što sam dva puta naručivo adsl bio je postavljen unutar 10 dana , max je bio naručen telefonski i trebalo im je tri tjedna
angels might have been eaten.
Sastoji se od :
Prije dva mjeseca nazvao gore imenovane na famozni 08009000 te naručio
redom
Telef. liniju sa dva tel broja
ADSL priključak
MAX tv
Operato ili se..... sve uredno zabilježio i izvješće stiže poštom u roku par dana
ALI
vrijeme prolazi u međuvremenu zovem par puta SZK famozna usluga
i urgiram,
i evo danas tigli formulari za potpis
ALI
Ugovor za uvođenje linije OK ali adsl i max tv potpišeš danas a kad budu u mogućnosti oni će to uraditi ali nigdje ne piše od kada oni računaju početak ugovora i li stupa na snagu danom potpisa .
Druga Bezobraština je unošenje stavaka o korištenju osobnih podataka te ustupanje istih bankama i ostalim organizacijama s kojima t-šrot ima bilo kakove veze .
NAPOMENA :
Već imam /ali ne zadugo/ isdn i adsl kojemu je ugovorna obaveza istekla prije godinu i pol na istoj adresi pa me ništa ne obavezuje, Zašto sada problemi za još jednu liniju i ostale priključke .
Mislim da taj t-šrot puni usta previše tako nije u stanju progutati to što natrpa
Toliko o poslovnosti T_coma
Preporuka : dobro proučite članke ugovora a što se tiče MAX tv- samo moja opservacija "žali bože "
plišani
?-------------?
I ja sam narucio maxtv kad je zenska iz t-coma zvala i cekao sam mjesec dana, ali je lozinka dosla tjedan dana nakon razgovora
e sad zanima me jel se ja vodim ko da imam maxtv od onog dana kad je postavljen ili kad pise na papiru koji je dosao sa lozinkom???
There are no shortcuts in evolution.
Vise nije istina da se najvise ceka mjesec dana od datuma kad je prihvaćen zahtjev. Ja sam neki dan zvala SZK i rekla da cekam vec od 12.11.2007 a kad oni meni kazu da nema veze s tim datumom nego s datumom kada su provjerili da li sve tehnički odgovara s mojom vezom a to je 5.12.2007 i da se od tog datuma ceka mjesec dana. Skoro sam poludila!!!
Bookmarks