Molio bi da odgovore samo oni koji posjeduju optimu, ili su u neposrednom kontaktu je koristili:
Dali njihov Flat od 88 Kn, zaista ima brzinu od 1 Mbps, a onaj od 118 kn 2Mbps???
Koliko Vam se često desi da pukne veza???
Molio bi da odgovore samo oni koji posjeduju optimu, ili su u neposrednom kontaktu je koristili:
Dali njihov Flat od 88 Kn, zaista ima brzinu od 1 Mbps, a onaj od 118 kn 2Mbps???
Koliko Vam se često desi da pukne veza???
-Samo da se nadodam> Ja sam isto htio preci sa Ht-a na Optimu ali sam cuo da je dosta cesto pucanje veze na Optimi pa sam se predomislio!(koliko je tu istine)
Meni evo već skoro 2 mj. radi besprijekorno, Optima flat 2mbita. Brzina koju isporučuju je i veća od deklarirane konkretno kod mene je 2,2 mbita down i 470kbita up. Ruter radi u ruting modu cijelo vrijeme i niti jednom nije pukla veza.
Hmm, ja sam na vagi dali da pređem s T-com MaxAdsl-a 1GB paket, na Optima Flat. Šta se cijene tiče nije upitno razgovarati jedino me muči nesigurnost u istinitost njihove "priče" o brzini i stabilnosti veze. Do sada nisam naišao na nikog tko ima Optimu zato sam i postavio ovaj topic da vidim kako su Optimini korisnici zadovoljni njihovom uslugom?
Inače bpodnar, dali ti svoj Flat paket od 2Mbps plačaš 118Kn ??
Optima u svakom slučaju nije kao T-šljam, uredno isporučuju ono što se plaća. Što se tiče cijene ja plaćam 118kn za 2mbit flat + 61kn pretplatu za telefon u čemu imam 100 min besplatnog razgovora( optifix tarifa koja je besplatna ako uzmeš ADSL, inače se plaća 18,30kn). Prošli mjesec sam imao 2h 50min pričanja i račun za 11mj. je oko 11kn sa PDV-om + onih gore 179kn, dakle puuuuno jeftinije i prihvatljivije od hitlera
Potpisujem ovo od kolege bpodnar. Identično ponašanje OptimeRačun stigao danas: 2mbit + flat s PDV-om 161.87 kn.
ja imam 1mbit i flat! sve super radi.... preporucujem! veza mi je u tri mjeseca pukla jednom....![]()
naravno, kao glavni uvjet za optima dsl uslugu treba uzeti u obzir to da trebate biti u potpunosti korisnik optime, što naravno, još uvijek nije svugdje moguće.
Ja imam fiksnu liniju od Optime ali če mi internet biti dostupan tek od drugog mjeseca. Do tada ostajem na t-scumu a čim mi mude dostupno prebacujem internet na optimu.
PREDATOR
ti nemaš fiksnu liniju od optime, nego od t coma, a operater ti je optima. jer da imaš liniju optime, istovremeno bi ti bio dostupan i njihov dsl.
concluzije, flet i 3 mbita, uz optifix paket te izađe oko 200tinjak kn, tako da ti ni ta opcija nije loša![]()
Bookmarks