-Samo da se nadodam> Ja sam isto htio preci sa Ht-a na Optimu ali sam cuo da je dosta cesto pucanje veze na Optimi pa sam se predomislio!(koliko je tu istine)
Molio bi da odgovore samo oni koji posjeduju optimu, ili su u neposrednom kontaktu je koristili:
Dali njihov Flat od 88 Kn, zaista ima brzinu od 1 Mbps, a onaj od 118 kn 2Mbps???
Koliko Vam se često desi da pukne veza???
-Samo da se nadodam> Ja sam isto htio preci sa Ht-a na Optimu ali sam cuo da je dosta cesto pucanje veze na Optimi pa sam se predomislio!(koliko je tu istine)
Meni evo već skoro 2 mj. radi besprijekorno, Optima flat 2mbita. Brzina koju isporučuju je i veća od deklarirane konkretno kod mene je 2,2 mbita down i 470kbita up. Ruter radi u ruting modu cijelo vrijeme i niti jednom nije pukla veza.
Hmm, ja sam na vagi dali da pređem s T-com MaxAdsl-a 1GB paket, na Optima Flat. Šta se cijene tiče nije upitno razgovarati jedino me muči nesigurnost u istinitost njihove "priče" o brzini i stabilnosti veze. Do sada nisam naišao na nikog tko ima Optimu zato sam i postavio ovaj topic da vidim kako su Optimini korisnici zadovoljni njihovom uslugom?
Inače bpodnar, dali ti svoj Flat paket od 2Mbps plačaš 118Kn ??
Potpisujem ovo od kolege bpodnar. Identično ponašanje OptimeRačun stigao danas: 2mbit + flat s PDV-om 161.87 kn.
Optima u svakom slučaju nije kao T-šljam, uredno isporučuju ono što se plaća. Što se tiče cijene ja plaćam 118kn za 2mbit flat + 61kn pretplatu za telefon u čemu imam 100 min besplatnog razgovora( optifix tarifa koja je besplatna ako uzmeš ADSL, inače se plaća 18,30kn). Prošli mjesec sam imao 2h 50min pričanja i račun za 11mj. je oko 11kn sa PDV-om + onih gore 179kn, dakle puuuuno jeftinije i prihvatljivije od hitlera
ja imam 1mbit i flat! sve super radi.... preporucujem! veza mi je u tri mjeseca pukla jednom....![]()
naravno, kao glavni uvjet za optima dsl uslugu treba uzeti u obzir to da trebate biti u potpunosti korisnik optime, što naravno, još uvijek nije svugdje moguće.
Ja imam fiksnu liniju od Optime ali če mi internet biti dostupan tek od drugog mjeseca. Do tada ostajem na t-scumu a čim mi mude dostupno prebacujem internet na optimu.
PREDATOR
ti nemaš fiksnu liniju od optime, nego od t coma, a operater ti je optima. jer da imaš liniju optime, istovremeno bi ti bio dostupan i njihov dsl.
concluzije, flet i 3 mbita, uz optifix paket te izađe oko 200tinjak kn, tako da ti ni ta opcija nije loša![]()
Bookmarks