Ja sam dao svoj glas D900 - po meni, najljepši i jedan od najboljih Samsunga ikad!![]()
D500
D520
D600
D800
D820
D900
E720
E730
E760
E770
E900
X810
Pošto vidim da su i u drugim forumima otvorene ankete vezane uz estetiku mobitela, zašto nebi i Samsung imao nešto takvo - ipak je Samsung šminka!![]()
Bom Chicka WahWah
Ja sam dao svoj glas D900 - po meni, najljepši i jedan od najboljih Samsunga ikad!![]()
Bom Chicka WahWah
nadam se da ču ga za koji dan imati i ja sam glasao za njega...![]()
D500... Po meni najljepsi!![]()
Svidja mi se sto je na slide, elegantan je... ma sve 5!!!
Vid ga kak je slatkicki
Zadnji uredio sora : 15-09-2006 u 11:28
Izvorno postao sora
da, d500 je jako lijep ali je po meni d900 malo ljepsi
D500 mi je malo ljepši čak od D600 i ima puno bolji slide, ali po funkcijama se ne mogu uspoređivati...ipak - D600 rulz!!! :bunny:
Bom Chicka WahWah
glas dao za D500. A kod D600 sam dobio dojam da je kučište nekak krhko... neznam, ali nije D500 mi je nekak bolje sjeoIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
Meni ovaj d520 najbolje izgleda.Tanak a ne pteširok, i još je prihatljive cijene.
D500
po meni najljepši opčenito.
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
e900..zbog tipkica.
nema ga na listi, X700, jedan od rijetkih samsunga koji odstupa od svih ovih "klizača" kaj su, po meni, ko isti auto sa drukčijim paketima opreme![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
e900 best :X
d900 je meni najljepsi i uz to najbolji
A jel može (pra)stari modeli?
Odmah idem na legendu T100.
Ako ne E530
najljepsi e530..onako lijep,zenski..bas je faca![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
itekako krhko, vise sam pazio da se ne raspadne nego sto sam uzivao u njegovoj ljepoti:Izvorno postao GoGs
![]()
D900 iako mi je vec dosadio samsungov dizajn, svaki novi mobitel identican predhodnom.
po meni e900. D900 mi nije niti do koljena prema e900. Ali naravno, to je moje subjektivno misljenje![]()
M R Z I M .T..Com
Pošto mi je na listi željaglasala sam za D900.
Moj glas ide za D500![]()
E900 mi je najljepsi i za njega sam glasao...ali D900 planiram uzet...
moj glas ide E 900 !!!![]()
![]()
D600![]()
you just gotta love it
Izvorno postao X-Plosiv
slažem se![]()
X810 mi je lijep jos bi bio bolji da je u crnoj boji![]()
Bookmarks