najljepši mi je d820a d900 je legenda..moj favorit
a kada gledate mob i osuđujete ga probajte ga nabavit i držat u rukama a ne navodit gluposti koje niste znali a poslije vidite da niste u pravu... kao što svi navode da d900 nema autofocus
![]()
D500
D520
D600
D800
D820
D900
E720
E730
E760
E770
E900
X810
D600![]()
najljepši mi je d820a d900 je legenda..moj favorit
a kada gledate mob i osuđujete ga probajte ga nabavit i držat u rukama a ne navodit gluposti koje niste znali a poslije vidite da niste u pravu... kao što svi navode da d900 nema autofocus
![]()
Nmeam pjoma, msliim da mi je napjlješi D820![]()
d800![]()
TDI macht Spass
ako mora biti od ovih nabrojanih modela gore,onda X810.ali opcenito od samsunga E530![]()
EEEEE taj ja hocemIzvorno postao sfreak
)) bas taj...apsolutno mi je zgodan
frend mi ima E900 i mob je stvrano lijep,zato sam glasao za njega
Moj glas je išo E900.![]()
troumio sam se izmedju legendarnog d500, kul e 900 i tankog d900.
premda ga jos nisam uzivo vidio moj glas je za d900![]()
Zanimljvo, čini mi se kao da su preklopni modeli izašli iz mode, a slide preuzima dominaciju![]()
Bom Chicka WahWah
to je istina,ali smasungov dizajn je vec pomalo monoton i dosadan![]()
Istina, da je dizajn sve manje originalan...ali zato Samsung ima prevlast kod slide i preklopnih mobitela i mislim da na tom području imaju dominaciju...nisu se bez razloga priključili Nokiji na prvom mjestu po broju prodanih mobitela...činjenica je da Samsung vodi svoju politiku koja je urodila plodom...
Bom Chicka WahWah
e 900 moj favorit
...D600...![]()
e900![]()
![]()
![]()
Jos ne postoji ljepsi mobitel od E900
ima ga moja djevojcica,od svih samsungovih mobaca on je zbilja najljepsiIzvorno postao jana
![]()
D600 (njega sam bar vidio uživo), a ako ćemo maštati, tu je D600 Chrome Edition
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao XLR8R
![]()
dobro izgleda
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
mislim da je d500 napravio najveci boom kad je izisao i dizajnom i ekranom, d600 je to sve ispolirao i dobio jos hebeniji dizajn zato definitivno d600![]()
![]()
Meni se svidja d900, al mi je od ovih podosta jeftinijih kul onaj x660v al crveni.. Vidjeh ga u vipu.. (mislim)
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Znam da ima dosta mobova koje nisam stavio, al jednostavno, anketa je ograničena izbor od 12 mogućnosti i tu se ne može ništa napraviti...tako da sam se trudio staviti one najbolje uređaje...![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
od Nokie 7650 prije 5 godina nijedan mob mi nije tako dobro sjeo kao e900.Zato![]()
Zadnji uredio lucky : 23-09-2006 u 16:38
tako je..kakva krhkost,raspadanje..moj d 600 vec 8 mjeseci zivi po baustelama,zepu,autu ponekad padne al jos je bez mane.. zato you just gotta love itIzvorno postao X-Plosiv
Točno o ovome govorim, moj je pao nebrojeno puta i radi kao da nije nijednomIzvorno postao rapajic st
![]()
Bookmarks