zašto baš službeni? pa imaš nekoliko notebook centara u zagrebu koji su ovlašteni i certificirani za ugradnju komponenti, s tim da ti garancija ostane. konkretno, za ugradnju rama je se naplačuje 85 kn (računaju pola sata rada).
Nisam se želio nekome u temu zaletavati sa upitom, ali da li mi netko zna reći koji su službeni LG-jevi servisi za njihove notebookove? Trebali bi na poslu ubaciti još memorije, a na googleu nisam ništa konkretno našao. Hvala.
zašto baš službeni? pa imaš nekoliko notebook centara u zagrebu koji su ovlašteni i certificirani za ugradnju komponenti, s tim da ti garancija ostane. konkretno, za ugradnju rama je se naplačuje 85 kn (računaju pola sata rada).
Službeni serviser je onaj di si ga kupio, ECOS je uvoznik LG-a ali ne za sve sortimane, ako se ne varam za PC i monitore od LG-a je VE-MIL ili HG-SPOT !!
Zar nije za monitore i PC http://www.eurotrade.hr/eurotrade/ov...tributer.html#
Tko rano rani, zajebo je pjetla
tamo di kupiš laptop obično su ovlašteni za takve zahvate na njemu,a što se tiče cijene neki če ti naplatiti neki ne.Obično ako kupiš memoriju kod njih če ti besplatno ugraditi
ne pravim se pametan,odgovaram na ono što znam iz osobnog iskustva.
Ma laptop je ful star, ali nemam pojma ni gdje je kupljen ni kada. Tamo gdje ga kupiš te samo mogu poslati u jedan od servisa, kao što su i mene u Ve-Milu.
Bookmarks