OK. Ispričavam se ako je tema u krivom podforumu, ali toliko sam lud da ni ne znam kako se zovem trenutno. Uglavnom, možda su neki pročitali moju temu o smrzavanju novog notebooka. Od tada sam bio tri puta u cca tri tjedna nositi laptop na servis u Zel-Cos iza Micronisa. Problem je bio da bi mi se laptop bez ikakvog pravila sam od sebe smrznuo tako da bih ga jedino mogao na silu ugasiti. I to minimalno jednom u dva dana, nerijetko i češće. Prva dva puta kada sam ga odnio, oni su izvršili test sa nekakvim Burn In Test programom koji nije našao nikakve greške. Treći puta sam ga odnio onakvog smrznutog da se uvijere, jer su mi tvrdili da se njima ni jednom nij smrznuo. Dečko ga je takvog zaprimio i napravio zapisnik. To je bilo u prošli petak. Jučer su me nazvali i rekli da su nešto zamijenili na matičnoj i da mogu doći po njega. Pokupio sam ga i po treći puta, donio doma, upalio, izašao napraviti ručak, kada sam se vratio, laptop je bio smrznut. To se dogodilo još nekoliko puta od jučer. Nazvao sam ih danas i rekao što se opet događa da bi mi rekli da isključim svu periferiju i da radim neko vrijeme tako, pa da postepeno svakih nekoliko sati uključujem miša, webcam, zvučnike, jer su rekli da se njima nikada nije smrznuo, a kod njih na laptop nije bilo ništa spojeno. Pokušao sam. Bez uspjeha. Laptop se opet smrznuo.
Sad me zanima, koja su moja prava i do kada bih ja trebao hodati na servis da bi oni nešto otkrili ili priznali da uređaj ne radi kako spada i zamijenili mi ga novim ili nekim drugim modelom? Jer ja više stvarno ne mogu. Na rubu sam živaca. Sutra nakon posla opet idem u servis, pa da znam kako biste vi postupili. Samo bez postova tipa: razbio bi im zube i slično. Trebaju mi realni odgovori.

Odgovori uz citat

Bookmarks