Odi na www.siemens-mobile.com i tamo možeš naći sve postavke za svoj SX1. Odeš na Mobile Phones Portal, zatim na link za SX1, te na kraju na link za postavke koji ti je desno pri dnu (Setting configurator).
Evo.
MMS postavke?!
nece mi poslat mms sa sx1-a, valda treba podesit GPRS(ak neko zna postavke mogo bi ih objavit,ak je to moguce da nemoram u vip odnosno HT)
Odi na www.siemens-mobile.com i tamo možeš naći sve postavke za svoj SX1. Odeš na Mobile Phones Portal, zatim na link za SX1, te na kraju na link za postavke koji ti je desno pri dnu (Setting configurator).
Evo.
da, tako ti je najlakse i najbolje, a mozes isto za wap i e.mail..
samo se trebas registrirati![]()
maraschino - PTICICA
da zgodno je to.... al me zanima jel ja recimo jos moram GPRS aktivirat i u vipu, il je to sve, probao sam i dobio poruku i napravio sve kak tam pise al mi jos ne radi, valda treba ic do vipa ipak
ma ne treba samo nazovi vip informacije i oni ti to objasne i aktiviraju preko telefona..........
kad podesis postavke za mms, onda nazovi sluzbu za korisnike i reci da bi htio aktivirati mms uslugu...
ionda ces kroz par minuta dobiti aktivacijsku poruku...
mms ti nece raditi ako ga ne aktiviras u sluzbi za korisnike, a hoces i gprs onda ga aktiviras sa porukom gprs na broj 777...
maraschino - PTICICA
Bookmarks