Skini program "nokia SettingWizard" instaliraj ga na mob i on ce ti automatski podesiti postavke,bez po muke.
Može li mi netko reći GPRS postavke od tmobile za ovaj mobitel. Bio bih veoma zahvalan.
Skini program "nokia SettingWizard" instaliraj ga na mob i on ce ti automatski podesiti postavke,bez po muke.
Ili nazoves sluzbu za korisnike oni ti posalju postavke.
Ovako, nazvao sam službu za korisnike i oni mi poslali postavke, ja ih instaliram i idem se spojiti na net i ispod signala je pokazano G što znači da je uključen, no ne mogu otvoriti ni jednu stranicu sa operom niti kakvim drugim programom. Piše 0KB contacting server i dalje ne ide. Ne miče mi se od 0KB. Možete li mi reći zašto. Nazvao sam službu za korisnike, a oni kažu da nazovem sa drugog broja i da vidimo zajedno postavke. HELP?
Pa probaj s preddefiniranim browserom drzi nulu i on ce ti se podic.
Thanks Šile. Može li gledati html stranice?
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
čini mi se da HT ima dva APN-a, jedan za WAP a drugi za HTML probaj promjeniti APN u onaj za HTML. Samo si pripazi sa Operom jer u HTML formatu zna povući dosta podataka pa da se neiznenadiš ako ti poždere lovu.
dobar grah daleko se čuje
Nemam pojma ja samo po vodafonu cacko nema se para za ostaloIzvorno postao Bronth
![]()
Dobro kažeš. Dok sve slike i sav sadržaj pročita bez beda ode 10 KN.
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ma to ti ja pricam a za te pare ja na Carnetu surfam 8-9sati!!
Za te pare ja skinem 511 MB.
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Bookmarks