Eto ne radi mi ta funkcija da me forum obavijesti na mail čim dobijem novu PM ili kad bude novi post u temi koju pratim, a u kontrolnoj ploči je sve označeno. Inbox mi je napola pun! Šta treba napraviti?
Eto ne radi mi ta funkcija da me forum obavijesti na mail čim dobijem novu PM ili kad bude novi post u temi koju pratim, a u kontrolnoj ploči je sve označeno. Inbox mi je napola pun! Šta treba napraviti?
Meni nije slao mailove na vipov mail do jučer (da mi automatski dođe i na mob), pa sam vratio na gmail i radi..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Provjeri da nisi blokirao pop up prozore. Ako jesi onda ti obavijest ne može ni doći.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Niti meni ne dolaze vec par dana na e-mail.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Opisano u ovoj temi je primjeceno i sa moje strane i o tome je obavijesten Joker.
Dakle, radi se o tome da vam izostaju obavijesti na defaultni e-mail sa kojim ste se registrirali na forum o prispjecu novih privatnih poruka.
Zasto se isto dogadja...meni je trenutno misterij, ali nadam se da ce Joker znati vise!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
istina, i ja sam primjetio da mi stignu poruke a više mi ne iskače obavijest.
kod mene sve uredno radi - i to nažalost, jer ne želim da mi stižu obavijetsti na nekad da vno pretplačene teme, koje sad kad ih netko podigne, dolaze obavijesti na mail. vrijeme - točno u 00:00, i to ne bi bio problem da nemam prosljeđivanje mail-ova na sms, pa onda kad u 00:00-00:03 jedno 10-ak komada sms-ova zaredom, dodje mi da ga prišarafim u zid![]()
ma meni to isto ne radi i to vec duze vrijeme.
meni OK radi. imam prebaceno gmail -> sms pa mi na mob stigne sms o poruci
iPhone 5s 16 GB
Ja sam od neki dan to primjetio i još uvijek ne radi, a nisam ništa prčkao po postavkama niti mijenjao e-mail.
meni radi normalno...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Još uvijek nismo došli do zaključka u čemu je problem? Jel neko od admina uopće zna za ovo. Kako riješiti ovaj problem jer već mi to postaje iritantno što moram malo-malo pa osvježavat stranicu da vidim jel ima koji novi post ili PM.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo, danas mi normalno stizu te obavijesti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Baš sam i ja htio reć da sad sve ok.
sad vec dugo ovo opet nije bas u funkciji. radilo smao 3 dana.
također i kod mene sve uredno radi.
Opet već oko 2 tjedna mi ne rade te obavijesti, niti za PM ni za teme ali to sigurno nije do samog korisnika jer ja koristim forum i na poslu i kod kuće na dva različita računala i sa različitim konekcijama na internet. Mislim da to nešto treba popraviti na samom forumu!
niti meni ne radi. imam acc na gmailu
meni je sve radilo normalno do danas...sad mi više ne dolaze obavijesti na mail.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks