Više mi nekako zaudara taj čitač kartica,pošto mob radi s njom bez problema. Jesi li probao formatirati karticu (naravno,s prethodnim backupom svega)?
prije 10-ak dana sam uzeo Micro SD (Sandisk) od 2GB u www.links.hr i prije dan-dva sam primjetio da kad je stavim u citac kartica, ovaj je uopce ne registrira, na mobitelu jedan folder koji sam ubacio na karticu uopce ne zeli obrisat....
pa me zanima jeli moguce da je kartica neispravna ili sta radit prije nego je odnesem reklamirat???
sad sam ustekao kabel u mobitel i bez problema obrisao taj folder...
hm...
Zadnji uredio kita33 : 07-10-2007 u 18:17
Više mi nekako zaudara taj čitač kartica,pošto mob radi s njom bez problema. Jesi li probao formatirati karticu (naravno,s prethodnim backupom svega)?
pa kad sam je prvi put ubacio u mob. prije nekih 10-ak dana onda automatski trazi da formatiras karticu...
hm...a jedino da na čitaču kartica nije crkla (ili je od dana kupnje neispravna) "rupa" di se ušteka Micro SD, nisam je koristio do prije 10 dana, jer sam prije imao MS Pro Duo, a to je "druga rupa" na čitaču koja je uredno radila
Ja mislim da ti je sve ok sa karticom..Probaj sa drugim citacem(posudi od nekoga) ako ne i ako imas garanciju rijesi to s tvrtkom u kojoj si kupio.
Nije ti ništa sa kartice...
Jednostvano kad staviš novu karticu u mobitel, da nebi bilo problema, mobitel traži da formatiraš karticu pomoću mobitela...
To me je tražio svaki mob u koji sam stavljao neku memo karticu (osim mobova s kojim je u pakrianju došla memo kartica)...
kad staviš karticu u mob, slobodno ju formatiraj, pa onda probaj nešto staviti na memo karticu na mobitelu i vidjet dal radi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mene 6280 i S65 nisu tražili da formatiram... Hmmm
Mozda je malo offtopic ali da pitam...nisam bas upućen! Imam Nokiu 6300 i mislim kupiti neki memory stick od 1 GB...sad mi nije jasno od svih tih naziva da li pase bilo koji ili svaki proizvodač traži svoje kartice?!?
![]()
za nokiu 6300 ti treba microSD memorijska kartica.
koji je proizođač (sanDisk, apacher, superTalent,kingmaxx...) nema veze, bitno je da kupiš microSD memorijsku karticu, a ne memory stick (jer su to memo kartice za sony) ili MMC/SD karticu.
treba ti baš ova što sam boldano napisao: micro SD memo kartica.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks