Pa,danas sam gledao u T-Mobileu,samo uređaj košta 2998,pa mi se čini malo previše
Jedan na news grupi prodaje E61i "staru 1 mjesec, kupljenu u T-Mobileu, nezaključanu, skoro pa nekorištenu...".
Ja mislim da je 3200 malo previše za taj model, ali kako nisam u tijeku, može li mi tko kazati kako se kreću cijene E61i? U Mobisu je 4000kn.
Za koliko se je može naći po oglasnicima?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa,danas sam gledao u T-Mobileu,samo uređaj košta 2998,pa mi se čini malo previše
pa normalno da je skupo..ja kad sam zadnji puta zvao lika jednog koji taj mob nabavljao je bilo 2600kn ,sve mreže,24mj. mobis,0h...
S 2 god garancije, svom opremom, novi prek plavog je 2400-2500 kn, makar ih nema puno kaj prodaju u plavom.
Ima jedan u zadnjem pavom.. Tip bi ga dao za 3.000. Svejedno - ne hvala. Dao bih maksimum maksimuma - 2.500..
To je stvarno previse IMHO. Za te novce mozes naci i N95 (skoro)...
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
MA dajte ljudi sto pricate. Pa nije to model koji ce netko uzet i prodat za pola godine, a u tmobilea je 898 kn uz tarifu 150 i 24 mjeseca. Sve izrecene cijene su,dakle, debelo previsoke.
Da ne otvaram bezveze novu temu-možete li mi kazati, u oglasnicima se E65 prodaje od 1700kn do 3000.
Na jednoj news gropi tip traži za potpuno novu, Mobis E65, 2200 kuna, fiksno. Sad, jel to realna cijena ili malo "više"?
Da ne bi ispalo da spamam forum, nisam u tijeku s Nokijama u posljednje vrijeme, pogotovo s E-serijom koju sam prestao cjenovno pratiti još početkom godine.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
realna cifra je,ali ih za tu lovu nema..
ufff, 3200 malo preskupo, pa kaj se za tu lovu ne može več tytn nači?
Preskupo. Nova u Italiji (TIM) dodje 279eur, kad skines IVU dodje 250eur. Za razliku u cijeni napravis djir do Trsta i kupis nesto robe![]()
Bookmarks