jel mozes nabrojati koje su mu mane, sta ti se ne svidja?
Imam el 71,jako zadovoljna njime ako ima netko nekakvih pitanja vezanih za taj mob ili drugi nudim help!Shoot![]()
Zadnji uredio chiraz : 25-09-2006 u 16:15 Razlog: tema je tematska,da se stavi pod siemens
jel mozes nabrojati koje su mu mane, sta ti se ne svidja?
Malo mi je spor,slike bi mogle biti bolje i zao mi je sto ne dolazi s usb kablom i transhflash karticom kao vecina mob-a danas,barem s jedim od tog.Ostalo mi je sve dobro pogotovo jer sam nasla u crnoj boji
chiraz, imam jedno pitanje..
gdje se mogu kupiti USB kabl za EL 71 (imam ga i ja) i memorijska kartica?
nisam ga kupila ni u vipu ni t-mobile, nego sam ga dobila izvan paketa..isto je crni![]()
da li mozda znas kakve su cijene kabla i kartice?
tnx
Transflash memorijske kartice imaš u Feniks Komjutori d.o.o.
Evo link
256Mb dođe 92,20Kn za gotovinu, a 512MB 149Kn, 1GB dođe 355,67Kn...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ico, puno ti hvala..
e da te još malo zagnjavim, jer se ja baš i ne kužim previše u te stvari
te kartice pašu na sve mobove ili treba kupit po nekim karakteristikama?
Ne! Ta kartica nepaše na sve vrste mobitela... Razni proizvođači koriste različite vrste memorisjkih kartica... To koji mob koristi koju kartici možeš pogledati recimo na gsmareni, ili u uputama od dotičnog mobitela za koji kupuješ memorijsku karticu...Izvorno postao maree
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok, hvala...![]()
hm, vidim ja je klizni, a debljina 16.9 mm, znaci ok je debljina
kakvi su utisci, daj malo javite ******
kakav mu je mp3 player, koliko drzi baterija, brzina, igre, kako lezi u ruci, da li je za kucanje poruka, i kolika mu je cijena
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
zaslon odlican,klizni mehanizam vrlo solidan,jedina mana je mala sporost softvera.baterija traje oko cetiri dana uz normalno koristenje.ima ga jedan moj prijatelj pa ga cesto imam u rukama.![]()
![]()
![]()
zaslon odličan,slide ok,bolji neg na d600...zvuk odličan...
baterija traje 1 dan uz normalno korištenje,toliko je meni,onaj tko ti kaže 4 dana,taj laže,pa 500maha ima,živa katastrofa,velika šteta-jer crni el71 izgleda
@Smogovac pazi na izražavanje
Zadnji uredio Sljaka : 19-10-2006 u 20:23
Meni traje 3 dana![]()
prijatelju vjerujem ako kaze da traje oko cetiri dana,uz normalno koristenje(par min. razgovora i pokoji sms).naravno da se moze potrositi i za jedan dan ako 3h slusas mp3-ce,imas dva sata razgovora i 50 sms-ova.Izvorno postao smogovac
Zadnji uredio Sljaka : 19-10-2006 u 20:24
Meni taj isti traje 3 dana. Mozda se nije baterija formirala jos kod tebeIzvorno postao smogovac
![]()
Zadnji uredio Sljaka : 19-10-2006 u 20:23
Jel možete reći kakav je klizni mehanizam?
Kako se povezuje s kompom (jednostavno, slozeno)?![]()
U biti jel se isplati kupiti?
odličan
možeš BT i data kablom (nedobije se u paketu), jednostavno je
po meni DA
- Red-Gsm.net -
klizni mehanizam je dosta stabilan, jedan od boljih što se tiće kliznih uređaja. povezivanje preko BT-a jako jednostavno, 3 klika, i to sa orginalnim MPM-om.
a jel se isplati, to ovisi o tome što želiš. bilo ti je već dosta rasprava o prednostima i manama dotičnog uređaja.
Izgleda da ću si ga ja kupiti pošto EF51 ne dolazi u hrvatsku![]()
Nego gdje se može kupiti kabel za njega i koliko dođe u servisu?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
122 kn, Agramservis.
probaj pogledat u bossizu ili u intelkomu, tamo su povoljnijiIzvorno postao zerobravo
Zadnji uredio RedkinG : 26-10-2006 u 20:47 Razlog: zato što sam sve zbrljo
- Red-Gsm.net -
živim u zagrebu. nemam avion. a ne daju mi da vozim tramvajIzvorno postao RedkinG
mislim da ti je jasno što sam ovim htio reć
al naravno, za sve ostale, lijepa informacija.
Zadnji uredio zerobravo : 15-12-2006 u 19:51
Kakve je boje el71 u Tmobile tj. zanima me jeli moguce u oglasniku naci crni.
Cini mi se atraktivniji.
moj je srebrni, chiraz je kupila crni. dakle, može se naći u oglasniku, s tim da je nešto malo skuplji.Izvorno postao mika007
možeš nać, meni je netko nudio crni za 1250kn, što je otprilike 200kn skuplje nego da uzmeš srebrniIzvorno postao mika007
- Red-Gsm.net -
NA srebrnom je tipkovnica zakon u mraku....plava
Mobitel je fenomenalan.Danas sam ga kupio poslije škole,jednostavno sam oduševljen samo si još moram kupiti kabel,slušalice i karticu....
E to će koštati...
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Bookmarks