cestitam!!
kakvi su dojmovi?
Eto kao sto naslov kaze N-gage je u mojim rukama.Moja je placena 160 eura,fuul pack,audio kabal,usb kabal,slusalice,original pakovanje i MMC od 32 Mb.kako da prenesem apps u nju,mislim sta da uzmem citac memorijskih kartica ili bt adapter?
Zadnji uredio nimda : 25-04-2004 u 21:46
Ako si gladan pojedi nesto
cestitam!!
kakvi su dojmovi?
odlican mob,iako treba malo privakavanja na pricanje i Symbian,kad bi imao cameru i IrDa bio bi savrsen
@cyber jesi uradio ono sto smo se dogovarali preko PM-a
Cestitam, moj frend ima taj mob i fakat je zakon!
kaj nema irda
@nimda da ima kameru i irdu bio bi 6600 :-)
G I L E R A & N O K I A
ovak spojim je s Audio Menagerom i prebacujem MP3-ce bez problema ali sa pc suiteom preko USB nemre ,ne znam zasto,imam u njoj Space Impact instaliran ali mi je na memorijskoj a htio bi formatirati memorijsku jel mi je 25 mb zauzeto pa kako da prebacim Space Impact na device memoriju memoriju od Ngagea.Kako da instaliram igrice u nju.Otkrio mi je kao flash memoriju u My Computeru i tamo mogu prebacit sve sto hocu jel mogu tako da prebacim neku npr. .sis datoteku i da mi ona radi,ajd ljudi help
kako instalirate igre sa nastavkom .jar i .jad posto znam da instaliram .sis aplikacije?
Prebaciš ih u mob i iz moba instaliraš. .jad je nepotreban, samo .jar ti treba
nimda ovo ti je prvi smartphone?? vidim da imash problema sa extenzijama![]()
chevapi for men
drugi samo sto u 7650 nisam nis instalirao,trazi se key za Motoracera IMEI 351521003749785 ?
n gage zakon.ljepša mi je stara,koju i imam,šteta što nije bar malo manja i što nema bar pop port,ako već nema kamere.
da ima kameru i irdu bila bi 3650 (nisam imao u rukama 6600 pa ne znam kolika je).
zeemax
meni stara dajenovac da promijenim telefon za neki ljepsi,ja necu sasvim sam zadovoljan sa N-Gageom,sam moram kupit vecu karticu
i moja je od 32MB.pa da se živjet i s njom.samo žalim za jednim programom za ubacivanje glazbe koji sam koristio s 5510 a s n gage ne radi.AAM ili tako nešto.s njim sam smanjivao bitrate mp3 na 64 kbit po sec pa je stajalo 2h glazbe u 62mb nokie 5510.radio po sistemu drag&drop i mjenjao bitrate samo onih mp3-ica koje su na mobu,a ne i onih na kompu,ah da i nije trebalo praviti duple mp3-ice kao s audio managerom.
ako netko zna takav program za n gage nek napiše ime
zeemax
Bookmarks