P990 je Symbian UIQ a tvoja stara N73 je Symbian S60 version 3.Mozda je problem sto je ovaj Google Maps za S60 3rd seriju
Ne možeš instalirati Gmaps koje su namjenjene S60v3 na UIQ mobitel.
Trebaš verziju za UIQ 3 .
Novi sam s UIQ, i zanima me gdje se nalaze aplikacije nakon sto se instaliraju. Naime, snimio sam Google Maps u sisx formatu. Pise da se instalira i kad je instalacija zavrsila, pogledao sam u Tools gdje su mi dosle neke aplikacije instalirane od strane osobe koja je prije mene posjedovala ovaj telefon, i tu nema. Mozda je problem sto je ovaj Google Maps za S60 3rd seriju? Imao sam ga na N73 i radio je. Drugo pitanje u vezi bluetooth poruka. Kako da namjestim da mi stavke primljene Bluetoothom i koje se poslije nalaze u porukama se spremaju na memorijsku karticu a ne u memoriju telefona. Unaprijed zahvalan.
P990 je Symbian UIQ a tvoja stara N73 je Symbian S60 version 3.Mozda je problem sto je ovaj Google Maps za S60 3rd seriju
Ne možeš instalirati Gmaps koje su namjenjene S60v3 na UIQ mobitel.
Trebaš verziju za UIQ 3 .
sis datoteke koje su za UIQ(2), S60, S60v3 nemozes instalirati na UIQ3 mobitel (P990).
Znaci, skini si Google maps za UIQ3.
Sto se tice bluetootha, moze se samo namjestiti (sa jednim modom) da ti prije nego snimi u poruke snimi na karticu, ali nije neko bajno rjesenje...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks