Pa disi ico kuco stara..lol
Imas dobar forum i wiki na xda-developers.com pa trazi i citaj tamo sve sta te zanima..![]()
Pozdrav svima...
Evo od jučer (7.4.) sam vlasnik Compacta...
E sad, to mi je pevi WM mob...
Pa imam par pitanja.
Prvo je svakako, kako povezati Compact i komp? Skinuo sam ActiveSync, novi za komp...
Pa ako bi ko bio dobar, pa opisao postupak korak po korak...(imam i BT i USB kabel [od cardreader_a] )
Druga stvar je kako onda instalirati aplikacije na Compact, i kako namjestiti da se instaliraju na memo karticu a kako na memo telefona...
i ako može nazivi nekih programa koje koristite (tj koji dobrodođu, i možda koji link)
Hvala...
Ispričavam se svima ako ovakva tema već postoji, ali nikako da povežem compcat i kom... pa sam zato otvorio novu temu...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa disi ico kuco stara..lol
Imas dobar forum i wiki na xda-developers.com pa trazi i citaj tamo sve sta te zanima..![]()
uzmeš AS 4.0 mini USB, spojiš, traži drivere daš mu i on okine sinkro i to je to, možeš pristupi uređaju.
sa istim prog i instaliraš i prebacuješ sve što trebaš. pri instalaciji te mob pita di hoćeš staviti aplikaciju
A dali moram paliti ActiveSync i na Compactu?
E da, ja sam skinuo ActiveSync 4.5, ili baš mora biti 4.0?
Nekima malo radi probleme noviji Active ali u principu novi je bolji. Na Compactu ne moras paliti, sve ti samo napravi. Za programe imas brdo linkova na sticky Download linkovi za PocketPC
Ok, hvala...
ma nisam instalirao dirvere za Compacta... sad ih skidam sa neta...
vjerojatno je u tome problem...
javit ću...
EDIT: da li možda netko zna od kud mogu skinuti drivere za Compacta?
može neki link... tražio sam ali nema nigdje... jedino što sam našao je neki program za update softa...![]()
Zadnji uredio Ico : 08-05-2007 u 09:21
Nemas drivera, kad skines ActicSync on ti u sebi ima sve drivere za povezati USB-om
Instalirao sam ActiveSync 4.5.0
i kad uštekam miniUSB u Compact i u komp, ikona activeSynca (dole pored sata) mi ostane siva... Piše not connected...
kako da spojim?![]()
Pitanje je jedino koji imas OS na PC? Ako je XP trebao je sam pronaci sve mada mozes provjeriti u hardware device ako ti je ostao neki upitnik
Imas li XP?
Problem riješen... uzeo sam drugi USB kabel... sad radi...
Ako budem imao još pitanja, javim vam se...![]()
E da,
da li može netko reć od kud mogu skinut neke "skinove" za compact? i da li se i oni instaliraju preko activesynca?
I da li je moguće na today screen dodavati neke stvari? mislim tamo da bude lista ko i ono: Tasks, appoinments...
odi na sajt ppc warez
Ok... potražit ću tamo...
Samo još jedno pitanja:
kako pomoću activesynca namjestiti da mi instalira aplikacije na memo karticu a ne u memoriju Compacta?
kad ti instalira program onda te pita gdje ces
Ja sam cuo da WM2003 ne pita gdje ces instalirat, vec moras editirat u registryu..
Pita i WM2003. I prijašnji WM OSevi. Btw, čini mi se da je to feature ActiveSynca, a ne OSa.
MDA Compact IV
Bookmarks