Prvo lijepi pozdrav svima, pošto mi je ovo prvi post ovdje
Da, ako sam fulao podforum (a stvarno ne vidim gdje mi drugdje bolje pasao thread?), isprike modovima.
No, da počnem.
Prenio sam broj na TELE2 jer mi je pukao živac kad mi je T-mobile pojel 10kn u roku par minuta razgovora sa drugom mrežom, pa sam sad u malo težoj poziciji. Nisam pratio tržište mobitela već podulje, a i glava mi pukne jer dnevno izađe 20 novih modela, pa eto - ako nije bed da me malo savjetujete.
Uglavnom, trebam zamjenu za svojeg Sagema My501c koji je lockan na 098, a samo otključavanje mi se baš i ne isplati jer rijetki su koji će to htjeti napraviti (očito nije lagano, a jedan mi je lik rekao da ga je frka jer možda ostane kaput nakon toga).
Tražim mob koji:
- može imati MP3 za melodiju (da mi C'mon C'mon može svirat ko melodija
)
- Da ima Bluetooth
- memoriju min 30-40MB (interna može i manje ali onda neka bude proširivo sa karticama)
- do 600-700kn (bilo novi bilo na crnom tržištu)
- da nije klizni niti da ima joystick (previše neispravnih joystika sa SE750i sam vidio, a prema kliznim imam predrasude; jednostavno ih ne volim)
- kamerica od 1.3Mpix (naravno, može i na više, ali znate i sami da na sagemu kamerica i nije nešta posebno, a meni je bila ok; slikam tu i tamo)
- da baterija traje više od 2 dana (nije da ga puno koristim, no Sagem mi je trajao tjedan dana, s time da ga nisam gasio po noći uopće; tu i tamo par SMS-a pošaljem, ovisno o danu i pokoji kratki poziv)
- Da mogu strpati barem 100 SMS-ova prije brisanja (ne da je max. 20/30 tj. da sprema samo na SIM)
Ako se još nečega sjetim, bum napisao. No, da ne velite da nisam pokušao sam, gledao sam malo što u ponudi TELE2 ima i naletio na LG KG320 koji ima sve što mi treba. Usto je mobitel još i mali i taman mi nekak paše (ali pak, pročitao da je s njim nemoguće razgovarat pri malo bučnijim uvjetima).
Tamo dođe oko 1000kn, ali 700 preko web shopa. Gledam oglasnike i tude na cafe mobilu, cijena je oko 100€, ovi kodirani su oko 650kn. No meni kodirani ne dolazi u obzir.
Od ostalih kaj znam kak zgledaju, ok mi je K610i kojeg mi stari ima doma.
Frend mi preporučuje K750i jer je jeftin u oglasniku, no opet - taj ima joystick.
Eventualno još napomena, Siemens i Motorola mi nekak ne pašu, ali ako stvarno imaju modele koji su super - budem razmotrio.
Eto, napisao se pošteno za prvi post, a bilo bi mi drago kad bi mi mogli malo pomoć
Pozdrav

)
).
Odgovori uz citat
Bookmarks