Nažalost, oni koji su imali ili imaju ST55, šute. Potraži na Siemensovim stranicama korisnički priručnik, možda je detaljniji nego onaj koji dobiješ uz mobitel.
I još jednom, ako netko zna odgovor na gornje pitanje, a šuti, nije fer
Pozdrav
Naime dobio sam mobitel pa neznam jos sve finte itd...
Znaci kako staviti(kopirati) melodiju u mapu downloads da mogu slati MMS porukom???
Ne gazite travu,neka ona gazi vas :)
Nažalost, oni koji su imali ili imaju ST55, šute. Potraži na Siemensovim stranicama korisnički priručnik, možda je detaljniji nego onaj koji dobiješ uz mobitel.
I još jednom, ako netko zna odgovor na gornje pitanje, a šuti, nije fer
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni su sve melodije u mapi downloads,gdje ti se nalaze te druge melodije?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Ja mislim ove melodije koje sam dobio u mobitelu(Techno,Siemens Swing itd...)prebaciti u mapu downloads
mislim da to nije moguće.
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
nije da mislis nego je to OPCE NEIZVEDIVO. jedino ako imas kabel da ih skines u komp pa s kompa prebacis u mapu downloads
ja sam ga imao skoro pola godine prije no sto sam uzeo sx1 i nikada nisam nasao odgovoravajuci kabel sa koim bi mogao prebacivati fotose i melodije, nadam se da ces ti biti bolje srece..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Evo kupio sam Data Cabel sa Com portom(144kn Moby Freak).
Mucio sam se 2 dana da mi proradi s Siemens Data Suite...
Vec sam se vracao u Moby Freak da kazem kako nije problem u kompu,nego u cabelu(covjek je nes srao i dao mi drugi).Naravno opet nije islo pa sam sa Siemensove stranice skinuo nekakav program Siemens Smart Tool te sad sve radi (btw.program je odlican)
Puno hvala svima na pomoci
Bookmarks