trazi u oglasniku sa mobisovom garancijom i di ti pise da je ME edition
Evo ovako...Sad sam u dvojbi...Mislim kupit nokiu N73...Ali,u dućanu vipovom ju mogu dobit na pretplatu 12 mjeseci dok mi ju tip preko oglasnika nudi za malo više para i još je Music Edition...Ja bo radije u vipu jer ima garanciju ali ima i pretplatu što me lagano odbija....Ovaj lik prek oglasa isto daje "garanciju".Sad ne znam pa please HELP!!!
trazi u oglasniku sa mobisovom garancijom i di ti pise da je ME edition
Misliš rabljeni?Ne ću rabljeno....
E pazi ak kupujes u oglasniku da ti lik nebi prodao obicnu n73 pod ME,a to se desava u vecini slucajeva(kupi masku i stavi softvare od ME)...sto se tice kupnje u oglasniku kupuj di je mobis garancija ili garancija od nekog servisa..
Aha...A jel ME puno bolja ili šta da mijenjaju obične za njih???
ali obavezno ne kupuj ako na kutiji nije ona nacrtana crna,i tipkovnica mora biti mekana...a ne tvrda... ME izgleda puno bolje...i uzmi makar s pisanom garancijom ako nema s mobisovom
★★★★★
Aha...Pa ima neku pisanu garanciju...Tak bar lik veli...
onda je to OK jer ti se one nekvare baš nisam još nikaj cuo...a traži da je made in Finland! jer ja sam imao iz inske i super je a ove iz kine su ono....điđa miđa...
★★★★★
Jeli zna netko zašto U mobisu ( tj. na njihovoj web stranici ) obična N73 i N73 ME koštaju isto ( 3395 kn ).
nije..ja sam u Du gledo kad sam sebi kupovao prije mjesec dana..skoro kilju kuna je bila skuplja Music edition
a moja N73 je koštala 3880 čuna! slobodna prodaja Mobis garancija u Tehnomobila lol! jedino što je bilo Vip sranja kodiranih za 3400 čuna...i još jeftinije zaključane u T -mobile al reko nedolazi u obzir uzo sam sebi i curi u Tehnomobila ne kodirane N73..ne dolazi mi u obzir ni kupovanje preko oglasa...niti rabljenih..jednom sam se zeznio ma da ga hebeš dat ću i 2000 kuna više ako je to ono što želim i ako sve štima.Eto....
sad..ne znam jel ima veze što su mobiteli kupljeni u Dubrovniku ali takve su cijene u Mobisa....i mislim da su svugdje u HR takve cijene
mama ti sestra!
novo je novo!a n73 je uvjek n73!
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
aaaa!!! odkud sad cijena od 3400 kuna????!!!
ja sam ga platio 400 kuna više jer su takve cijene bile??
pa ne moguće da je toliko skuplje zato što je Dubrovnik??? ili su oni pojeftinili??? ja mislim da su pojeftinili!
mama ti sestra!
ti si ju uzeo u Tehnomobilu kak si reko a ovo je direktno u mobisu. mora ipak privatnik uzet malo veću proviziju.
uzmi ME. dobiš veću karticu i bolje slušalice i paze na ove detalje koji su navedeni u temi da ti nebi podvalio.
Jel se mogu ove slušalice sa 3,5mm adapterom posebno kupiti?
m73 me je bolji od n73 classic ali oba dvije več stare i ulaze u "ima i baba s placa" pa staro ko n70
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
nisu jos tako stare ni za odbaciti.N70 je prilicno star model,ali N73 jos nije.![]()
Bookmarks