Nakon godinu dana i 2 mjeseca, modem mi je doslovno izgorio LOL.
Tijekom ljetnih praznika sam koristil internet i do 10 sati na dan... Kad je počela škola, TJEDNO sam koristil internet 10 sati na dan... Dakle, sad sam mu dao malo odmora...
Prije tjedan dana upalim kompjutor- a modem ne radi! Ja sam poludio! taj jedini dan kad sam slobodan i nezbrižan mi ne radi internet. Svijetlile su samo dvije lampice, ali ne i "power" lampica (ispričavam se na laičkom opisivanju). Drugi dan upalim kompjutor, a modem se počeo dimiti nakon nekoliko minuta... zvao sam službu za korisnike, objasnio sam im situaciju i oni mi vele da je otišao modem te da se mora kupit novi... Oni pitaju kad sam kupil modem, a ja velim prije 14 mjeseci... A oni meni vele da je garancija vrijedila godinu dana te da nema besplatne zamjene modema... Tak da su moji starci za novi modem morali dati 500 kn

Pa koje su to mustre- ko da su izračunali kad će mi krepat modem, a da ih ta zamjena financijski ne bi opteretila... Shvatio bi da mi garancija ne vrijedi godinu dana, ali samo 2 mjeseca... To me zaista razljutilo...